SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Patru românce vor juca în seara de sâmbătă spre duminică la Melbourne. Cine televizează meciurile

Patru românce vor juca în seara de sâmbătă spre duminică la Melbourne. Cine televizează meciurile

Mihaela Buzarnescu e in finala la San Jose

Cele două turnee WTA 500 de la Melbourne încep în forță pentru românce. Nu mai puțin de patru dintre ele – toate cele care încep cursa din turul 1 – vor juca în primele ore ale zilei de duminică în Australia. Nu contează la care turneu din cele două sunt înscrise, pentru că toate meciurile se dispută în același complex.
Practic, conform orei României, ele vor evolua în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Prima va intra Mihaela Buzărnescu. Ea va juca de la ora 2.00 contra rusoaicei Daria Kasatkina.

De la ora 3.00, Ana Bogdan o va întâlni pe o altă rusoaică, Rakhimova. Miza meciului este una specială, pentru că învingătoarea va juca în turul secund contra liderului mondial WTA, Ashleigh Barty. Ana Bogdan e singura româncă repartizată la turneul Yarra Valley Classic. Toate celelalte sunt înscrise la Gippsland Trophy.

De la ora 6.00 va intra pe terenurile complexului din Melbourne Patricia Țig. Ea va evolua contra maghiarei Timea Babos.

De la ora 7.30 va fi rândul Irinei Begu să intre pe teren. Ea va evolua contra chinezoaicei Saisai Zheng.

Tot duminică dimineață, dar în jurul orei 6.00, va reveni pe cimentul australian Mihaela Buzărnescu. Ea va juca în proba de dublu, unde face pereche cu franțuzoaica Alize Cornet. Cele două vor juca împotriva cuplului Ninomiya/ Voracova.

Toate meciurile de simplu ar trebui să fie televizate în direct pe Digi Sport, postul care transmite ambele turnee WTA de la Melbourne, care reprezintă singura verificare a sportivelor înaintea startului Australian Open.

Simona Halep este cap de serie la turneul Gippsland Trophy și e direct calificată în turul secund.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top