SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va juca mai devreme în 2021. Unde va evolua la finalul lunii ianuarie

Simona Halep va juca mai devreme în 2021. Unde va evolua la finalul lunii ianuarie

Simona Halep, la Roland Garros

Aflată de o săptămână în carantină la Adelaide, Simona Halep va avea parte de niște meciuri de pregătire de gală înaintea primului turneu oficial din acest an, prevăzut a avea loc în prima săptămână din luna februarie.
Simona Halep a fost invitată și va participa la turneul demonstrativ care va avea loc la Adelaide la 29 ianuarie. Alături de ea vor lua startul și celelalte două carantinate în orașul australian, Naomi Osaka (nr. 3 WTA) și Serena Williams (nr. 11 WTA), dar și liderul mondial, Ashleigh Barty, care este australiancă. Practic, prin această participare, jucătoarele își ”plătesc” cele două săptămâni de carantină în condiții speciale, printre care se numără permisiunea de a venit cu echipa întreagă plus iubiți/ iubite, soți/ neveste, sau balconul de la cameră pe care chiar au voie să iasă – la Melbourne e interzis și să deschizi geamul în cameră.

Tot pe 29 ianuarie va avea loc și un turneul demonstrativ masculin, cu primii trei jucători din lume aflați în carantină la Adelaide, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem, plus italianul Jannik Sinner ca participanți.

Turneul va avea loc cu spectatori în tribune, iar a doua zi fetele vor pleca la Melbourne, pentru a participa la unul dintre cele două turnee WTA500 organizate acolo.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 29 august 2011: Patru români joacă marţi la US Open

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top