SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2021: De la ce oră are loc sâmbătă finala feminină Jennifer Brady – Naomi Osaka și cine o va televiza

Australian Open 2021: De la ce oră are loc sâmbătă finala feminină Jennifer Brady – Naomi Osaka și cine o va televiza

Naomi Osaka

Sâmbătă vom cunoaște noua campioană de la Australian Open, dar și dacă Simona Halep va mai rămâne sau nu pe locul 2 în lume.
Americanca Jennifer Brady și japoneza Naomi Osaka se vor lupta pentru titlul primului turneu de Grand Slam din an sâmbătă, cu începere de la ora 10.30. Partida va fi transmisă în direct de Eurosport.

Dacă pentru Brady aceasta e prima finală de Mare Șlem din carieră, în cazul asiaticei lucrurile stau radical mai bine. Ea va juca a patra oară pentru un titlu de Grand Slam, senzațional în cazul ei fiind faptul că le-a câștigat pe toate celelalte trei. În total, ea are două trofee la US Open (2018 și 2020) și unul la Australian Open (2019). Dacă păstrăm alternanța titlurilor, dar și diferența de valoare arătată în joc de-a lungul competiției, putem spune că Osaka ar trebui să câștige fără prea mari emoții.

În cazul în care titlul va pleca spre Japonia, atunci Simona Halep va cădea pe locul 3 în lume, locul ei urmând să fie luat de Naomi Osaka.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top