SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Ce a declarat Simona Halep după calificarea în turul 2 la Australian Open 2021

Ce a declarat Simona Halep după calificarea în turul 2 la Australian Open 2021

Simona Halep

Calificată fără emoții în turul secund la Australian Open, Simona Halep s-a declarat foarte fericită după meci atât pentru victorie, cât și pentru forma în care se află.
“E un sentiment extrarodinar să mă întorc aici, la Melbourne şi să joc Australian Open. Am amintiri minunate şi este întotdeauna o plăcere să revin. Azi a fost o zi buna. A fost foarte greu să încep turneul după atât de mult timp şi când joci, adversarul tău este întotdeauna dificil. Mă simt bine. La Adelaide am jucat un meci împotriva lui Ash şi a fost foarte bine. Apoi am venit aici şi am jucat câteva meciuri. Corpul meu este în formă. Este întotdeauna dificil să joci împotriva unei sportive care loveşte foarte tare mingea, aşa cum este Tomljanovic. Aşa că trebuie să fiu puternică pe picioare, să mă concentrez asupra mea şi să dau tot ce am mai bun”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

În primul tur, Simona a învins-o cu scorul de 6-2, 6-1, pe australianca Lizette Cabrera și va juca în turul secund cu Ajla Tomljanovic.

Cum a ajuns Simona Halep să facă echipă la dublu cu australianca Charlotte Kempenaers-Pocz

Simona Halep este înscrisă și în proba de dublu acolo unde va juca împreună cu o adolescentă de 16 ani, australianca , pe care i-a găsit-o antrenorul său, Darren Cahill. “Darren m-a ajutat să-mi găsesc o parteneră. Vreau să le mulţumesc organizatorilor că mi-au acordat un wild card. Este bine că mai am un meci şi sper că îl voi câştiga. Jucăm împotriva altor două jucătoare din Australia. Pentru mine, totul în jur este australian”, a mai afirmat Halep.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top