SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Daniil Medvedev, finalist la Australian Open 2021. Iată cine este muza lui (FOTO)

Daniil Medvedev, finalist la Australian Open 2021. Iată cine este muza lui (FOTO)

S-a stabilit finala masculină de la Australian Open 2021: Novak Djokovic – Daniil Medvedev. Aceasta va avea loc duminică.
Vineri, Daniil Medvedev, ocupantul locului 4 ATP, l-a învins în semifinale, cu 6-4, 6-2, 7-5, pe un mai vechi client al lui, grecul Stefanos Tsitsipas (6 ATP), pe care-l conduce acum cu 5-1 la meciurile directe. În finală el va juca împotriva specualistului acestui turneu, Novak Djokovic, care va încerca să cucerească a noua oară acest trofeu! În semifinale, sârbul a dispus cu scorul de 6-3, 6-4, 6-2, pe rusul Aslan Karatsev.

Medvedev a ajuns acum la 20 de victorii consecutive în circuit, timp în care a câștigat anul trecut titlurile la Mastersul de la Paris și la Turneul Campionilor și a terminat neînvins ATP Cup, disputată în acest an. Iar aceast parcurs de excepție este strâns legat de prezența, lângă el, a soției sale, Daria Medvedeva.

Daniil Medvedev, cu soția lui, Daria
Daniil Medvedev, cu soția lui, Daria (FOTO: Instagram)
Daniil Medvedev este căsătorit cu Daria din septembrie 2018

Căsătoriți la 12 septembrie 2018, pe când amândoi aveau 22 de ani – Daniil a împlinit 25 acum câteva zile, la 11 februarie – cei doi sunt de nedespărțit de atunci. Este adevărat, și înainte petreceau mult timp împreună, ei formând o pereche din vremea adolescenței, dar acum ea îl însoțește chiar peste tot. De altfel, așa cum a recunoscut tenismenul, Daria este ”parte din echipă. Ea este cea care mă împinge de la spate atunci când îmi este greu, e cea care mă ține cu picioarele pe pământ. Mereu am spus că după ce am cerut-o de soție a început și urcușul meu în clasamentul mondial”, a declarat rusul.

Daria este o soție de tenismen atipică. Ea nu are cont de Instagram unde să se laude cu cumpărăturile sale, cu locurile vizitate sau să posteze fotografii cu ea la plajă. Singurele imagini cu ea sunt cele postate de Daniil, din diverse călătorii pe care le-au făcut împreună, sau de la nuntă, acolo unde a purtat o rochie de culoare roz.

Daria Medvedev, soția lui Daniil Medvedev, a purtat o rochie roz la nuntă
Daria Medvedev, soția lui Daniil Medvedev, a purtat o rochie roz la nuntă (FOTO: Instagram)
Singura fotografie postată de Daniil Medvedev cu soția lui pe plajă
Singura fotografie postată de Daniil Medvedev cu soția lui pe plajă (FOTO: Instagram)

De asemenea, mai există câteva fotografii cu ea în tribune, la meciurile soțului. De altfel, cei doi sunt împreună și acum, la Melbourne, acolo unde îl va încuraja pe Daniil pentru a doua oară într-o finală de Grand Slam, după cea pierdută în 2019 la US Open, în cinci seturi în fața lui Rafael Nadal.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Leave a Reply

Top