SUNTETI AICI
ACASA > International > Gael Monfils și Elina Svitolina, despărțire șoc, după doi ani de relație

Gael Monfils și Elina Svitolina, despărțire șoc, după doi ani de relație

Finalul Australian Open 2021 a adus și finalul unei povești de iubire care dura de peste doi ani: cea dintre Gael Monfils și Elina Svitolina.
Amândoi au anunțat în același timp despărțirea, publicând același mesaj, pe care îl puteți citi mai jos. “Eu şi Gael Monfils am decis să luăm o pauză în relaţia noastră. Decizia a fost incredibil de dificilă, pentru că încă avem iubire unul pentru celălalt… DAR este vorba doar de doi prieteni cei mai buni care şi-au dat seama că este momentul să îşi ofere ceva spaţiu şi să se ajute reciproc să îţi trăiască viaţa cu cât de multă bucurie şi împlinire este posibil. Nu vom comenta cu privire la acest lucru şi vă mulţumim pentru că ne respectaţi intimitatea”, a notat Svitolina pe Instagram. Acelaşi anunţ, cu începutul “Eu şi Elina Svitolina”, a fost făcut şi de Monfils.

Elina Svitolina și Gael Monfils au fost împreună din 2018 până în februarie 2021
Elina Svitolina și Gael Monfils au fost împreună din 2018 până în februarie 2021

Cei doi erau împreună din 2018 și păreau că se înțeleg foarte bine. Totuși, pandemia, deși petrecută în mare parte alături de ucraineancă, l-a adus în pragul depresiei pe Gael Monfils, care a izbucnit în plâns la conferința de presă de după eliminarea de la Australian Open.

Nici Svitolina nu a fost într-o stare psihică prea bună, ea fiind eliminată în optimile de finală ale turneului de la Melbourne de americanca Jessica Pegula, care s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-3.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top