SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Naomi Osaka, prima finalistă a Australian Open. Amenință în continuare locul 2 WTA, ocupat de Simona Halep

Naomi Osaka, prima finalistă a Australian Open. Amenință în continuare locul 2 WTA, ocupat de Simona Halep

Naomi Osaka

Prima semifinală de la Australian Open nu a oferit nici pe departe acea confruntare echilibrată pe care o anticipau specialiștii. Naomi Osaka s-a impus mai ușor decât spera în fața Serenei Williams.
Naomi Osaka se cunoaște bine. Înainte de a-și afla adversara din semifinale, a lăsat să se înțeleagă că o preferă pe Serena Williams în locul Simonei Halep. Iar realitatea din teren i-a dat dreptate. În prima semifinală a zilei, japoneza a învins-o cu scorul de 6-3, 6-4, pe Serena.

Partida a durat o oră și un sfert și asiatica nu a lăsat nici o secundă impresia că ar putea scăpa calificarea în ultimul act, acolo unde va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Jennifer Brady (SUA), locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22, şi Karolina Muchova (Cehia), locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25.

Pentru Osaka (23 de ani), aceasta va fi a patra finală de Grand Slam a carierei. Interesant e că ea le-a câștigat pe toate celelalte. În 2018 la US Open, în 2019 la Australian Open şi în 2020, tot la US Open.

Dacă va recuceri titlul la Melbourne, Naomi Osaka ca urca pe locul 2 în clasamentul mondial, în locul Simonei Halep, care va coborî pe poziția a treia.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top