SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Grampians Trophy după o victorie la principala favorită

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Grampians Trophy după o victorie la principala favorită

Sorana Cîrstea în Australia

Sorana Cîrstea pare să fi fost una dintre cele mai profesioniste jucătoare în carantina strictă în care a fost obligată să stea la Melbourne. Ea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Grampians Trophy.
În optimi, Sorana Cîrstea a învins-o, cu scorul de 7-5, 6-2, pe jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 12 WTA, care era cap de serie 2, dar de fapt era principala favorită a turneului după ce canadianca de origine română Bianca Andreescu, cea care trebuia să fie în fruntea tabloului, a făcut ce știe ea cel mai bine, adică s-a retras și de la această competiție.

Următoarea adversară a Soranei va fi americanca Ann Li, locul 99 WTA și fostă finalistă a Wimbledonului junioarelor din 2017, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-3, de rusoaica Veronica Kudermetova, locul 36 WTA.

Grampians Trophy este un turneu organizat în ultimul moment pentru jucătoarele care au fost obligate să stea 14 zile izolate în camere pentru că australienii nu au fost în stare să le asigure chartere în care să nu existe călători bolnavi de coronavirus. Un fel de ”turneu al condamnatelor”, dacă îmi este permis să spun așa. Printre participantele de nevoie se numără și Victoria Azarenka, Angelique Kerber, sau Maria Sakkari.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

 

Grampians Trophy este o competiţie de categorie WTA 500 rezervată exclusiv jucătoarelor care au fost nevoite să efectueze o carantină strictă la Melbourne, pentru că au călătorit cu avioane charter în care au fost înregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, la sosirea la Australia.

Leave a Reply

Top