SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Spectatorii au fost dați afară din tribună în mijlocul meciului lui Djokovic de la Australian Open

Spectatorii au fost dați afară din tribună în mijlocul meciului lui Djokovic de la Australian Open

Spectatorii au fost din arenă în timpul meciului lui Djokovic

Australienii nu glumesc când este vorba de aplicarea măsurilor de carantinare. Au mers până într-acolo încât i-au dat afară din tribune pe spectatori în mijlocul meciului disputat de Novak Djokovic în turul al treilea.
Novak Djokovic, marele favorit al ediției din acest an a Australian Open, nu va uita prea curând meciul cu Taylor Fritz, din turul al treilea. Nu doar pentru că a condus cu 2-0 la seturi, s-a văzut apoi egalat din cauza problemelor musculare și apoi s-a impus, nici el nu știe cum, în setul decisiv, dar și pentru că meciul a început cu spectatori în tribune și s-a terminat cu ele goale.

Spectatorii au fost din arenă în timpul meciului lui Djokovic
Spectatorii au fost din arenă în timpul meciului lui Djokovic

Pentru că la ora 00.00 începea caratina de cinci zile impusă de guvernatorul statului Victoria, din care face parte și Melbourne, iar acolo nu merge toată lumea ”pe blat”, cu declarații, ci stă în casă, spectatorii au fost trimiși acasă la ora 23.30, pentru a putea ajunge fiecare la casa lui. Asta în condițiile în care meciul era abia în setul al patrulea. Cei mai supărați au fost, desigur, conaționalii lui Nole, care îl încurajează de ani de zile pe sârb și care l-au împins de multe ori spre victorie. Pentru că nu degeaba a cucerit de opt ori titlul în Australia, locul în care are cea mai mare susținere din toate turneele de Grand Slam din calendar.

În următoarele cinci zile, competiția de la Antipozi se va disputa fără spectatori în tribune.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top