SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Unde se vor putea vedea meciurile de la Australian Open în România

Unde se vor putea vedea meciurile de la Australian Open în România

Novak Djokovic sărută trofeul cucerit la Australian Open 2020, al optulea al carierei

Primul turneul de Grand Slam al anului, Australian Open, va începe luni, 8 februarie, și va putea fi urmărit în România, ca în fiecare an, pe Eurosport.

Eurosport va acoperi Australian Open între 8 și 22 februarie mai bine ca oricând, cu fiecare poveste privită din toate unghiurile pe platformele sale liniare și digitale, cât și pe rețelele sociale. Fiecare punct din fiecare meci și fiecare moment important vor fi analizate de experții Eurosport – de la Wilander la Becker și de la Henin la Henman.

Cu peste 300 de ore live de sport de calitate disponibile în direct pe canalele liniare și pe aplicația Eurosport, alături de analizele detaliate din studioul premiat de realitate-mixtă, The Cube, Eurosport va fi destinația numărul unu pentru fanii tenisului.

Barbara Schett va modera transmisiunile Australian Open din studioul Cube din Londra, unde va fi însoțită de multiplul campion de Grand Slam, Mats Wilander. Wilander sărbătorește al 15-lea an alături de Eurosport și nu se ferește niciodată să răspundă întrebărilor dificile sau să-și exprime opiniile. Fostul număr 1 al Marii Britanii, Tim Henman, se va alătura experților Eurosport începând cu sferturile de finală pentru a analiza la rândul său turneul din Cube.

Cu 13 titluri de Grand Slam câștigate, Boris Becker și Justine Henin vor apărea în studio de-a lungul turneului în completarea rolurilor pe care deja le au ca experți pentru Eurosport Germania și Eurosport Franța. Finalist de două ori la turnee de Grand Slam, Alex Corretja va fi prezent de asemenea în Cube, de data asta fiind „transportat” acolo virtual, din Madrid, de unde va comenta și va analiza turneul pentru Eurosport Spania.

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Li Na la ședința foto cu trofeul cucerit la Australian Open, pe plaja Brighton din Melbourne
Eurosport aduce și un format nou de emisiuni – Misiunile lui Mischa îl vor avea în prim plan pe Mischa Zverev, fratele mai mare al finalistului US Open Alexander Zverev. Acesta va fi în Melbourne și le va oferi fanilor din Europa o privire din orașul în care se desfășoară turneul, cât și detalii din spatele cortinei.

Eurosport va oferi fanilor și ferestre locale – după ora 06.00 ora noastră locală – în România, Germania, Italia, Polonia, Portugalia, Rusia și Spania, pentru ca fanii să nu rateze meciurile favoriților, dar și emisiuni locale precum:

Matchball Becker, moderată de legendarul Boris Becker, va fi difuzată pe aplicația Eurosport, cu clipuri încărcate și pe Eurosport.de, în Germania.

Pasando Bolas, cu Alex Corretja, va fi difuzată zilnic pe Eurosport în Spania, iar cel puțin patru episoade al popularului vodcast La Casa del Tennis vor fi disponibile de-a lungul turneului.

ESP Tennis Club va fi difuzată zilnic pe Eurosport în Franța, iar fostul jucător Arnaud di Pasquale va modera un show pe platformele digitale, numit Dip (Deep) Impact.

Roberta Vinci va avea alături jurnaliștii Eurosport, cu care va discuta despre acțiunea din Melbourne în sesiuni Facebook Live. Acestea vor fi publicate și sub formă de vodcast.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Novak Djokovic a scris "Ajde Japan" pe cameră după meciul cu Ernest Gulbis

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top