SUNTETI AICI
ACASA > International > VIDEO: Imagini emoționante, cu Gael Monfils în lacrimi la Australian Open

VIDEO: Imagini emoționante, cu Gael Monfils în lacrimi la Australian Open

Gael Monfils în lacrimi la conferința de presă de la Australian Open

Francezul Gael Monfils a fost eliminat în primul tur la Australian Open, iar la conferința de presă a izbucnit în plâns.
În primul tur de la Australian Open 2021, Gael Monfils a fost învins cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5, 3-6, 6-3 de finlandezul Emil Ruusuvuori. Cum aceasta a fost a șaptea înfrângere la rând pentru francez, acesta nu a mai rezistat la conferința de presă și a izbucnit în plâns.

„Aș vrea să ies din acest coșmar, dar nu pot. Cer puțină milă. Am pierdut. Am pierdut foarte mult și mă doare. Mă antrenez ca un măcelar și nu merge… Aș vrea să mă ridic și să spun că acest coșmar s-a încheiat! Dar sunt într-un coșmar și nu știu când se va termina. Mama mea îmi va spune că trebuie să mă antrenez în continuare și că totul se va schimba”, a spus Monfils, printre lacrimi, la conferința de presă.

Gael Monfils a câștigat ultimul meci în februarie 2020

În vârstă de 34 de ani și ocupant al locului 11 ATP, Monfils a câștigat ultima partidă anul trecut, la 27 februarie, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, când l-a învins cu 6-3, 6-3 pe compatriotul său Richard Gasquet. Apoi, a fost eliminat în semifinale de Djokovic, iar de acolo a început declinul care pare fără oprire. Culmea este că, în săptămâna de dinaintea eliminării de la Dubai, el cucerise trofeul la Rotterdam!
Mats Wilander: ”2020 a fost un an oribil pentru oameni ca Gael Monfils”

Specialistul Eurosport, Mats Wilander, este de părere că starea psihică a lui Monfils a fost alterată de pandemie și de lipsa spectatorilor. ”Pentru Gael Monfils, aceasta este o situație dificilă, el fiind o persoană socială, iubește să joace în fața unei mulțimi. 2020 a fost un an oribil pentru oameni ca Gael Monfils cărora le place să socializeze și la fel de greu și pentru relația lui cu tenisul. Am vorbit despre asta anul trecut, cine avea să facă față la așa ceva? Pentru Gael Monfils, Nick Kyrgios, Benoit Paire, Fabio Fognini – jucătorii care joacă foarte mult în fața mulțimii – este greu. Îi înțeleg. Gael a avut un an bun în 2019 și faptul că l-a angajat pe Gunter Bresnik spune totul, acesta fiind unul dintre cei mai duri antrenori din domeniu. Deci, cred că Gael poate rămâne pozitiv, poate lucra din greu, iar noi vrem să-l vedem înapoi”, a spus Wilander.Fostul campion suedez a adăugat: Știm că Gael a fost în carantină, la fel și iubita lui Elina Svitolina, însă nu împreunădin start aceasta fiind o situație dificilă. Nu l-am văzut niciodată pe Gael să reacționeze astfel într-o conferință de presă după pierderea unei partide de tenis. Nu este doar tenisul, a fost dificil pentru toată lumea: pentru jucători, pentru mine și pentru tine și pentru oricine. Când ești acolo, pe terenul de tenis, poate fi ușor să dai totul din punct de vedere fizic, dar mental simți acea emoție. Cred că este timpul ca mulți jucători să înceapă să lucreze cu un psiholog la latura mentală a jocului, deoarece am pierdut un an din viața noastră, iar jucătorii de tenis și-au pierdut un an din viața lor profesională. 

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:  Kirsten Flipkens, prima adversară a Simonei Halep la Cincinnati

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top