SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Madalina Gojnea > Simona Halep a dezvăluit când vrea să se retragă din activitate

Simona Halep a dezvăluit când vrea să se retragă din activitate

Simona Halep a participat în premieră din studiou la o emisiune ”Așii tenisuli”, la Digi Sport

Simona Halep a participat pentru prima dată ca invitată în studio la emisiunea Așii Tenisului, de la Digi Sport, prilej cu care a făcut o mărturisire care va merge la inimă fanilor ei. A dezvăluit cât ar mai vrea să joace.
Conform declarațiilor sale, Simona Halep spune că are de gând să mai joace cel puțin până la finalul anului 2024, adică până la vârsta de 33 de ani. Iar acea țintă a fost aleasă pentru că vrea să mai participe și la Jocurile Olimpice de la Paris, din acel an. „Planul meu e să joc la Olimpiada din 2024. Eu sper să fiu fizic foarte bine și să am o șansă în plus să câștig pentru țară ceva”, a declarat Simona Halep în interviul acordat lui Gabriel Morariu la ”Așii Tenisului”, care va fi difuzat miercuri, 17 martie, de la ora 20.30, la Digi Sport 1. Inițial, ea spunea – fără să dea o limită de timp – că va dori să se retragă în special pentru a avea copii, iar toată lumea s-a temut, în momentul în care Toni Iuruc a apărut în viața ei, ca acest moment să nu fie mai rapid decât și-ar dori iubitorii tenisului.

Simona Halep a participat în premieră din studiou la o emisiune ”Așii tenisuli”, la Digi Sport
Simona Halep a participat în premieră din studio la o emisiune ”Așii tenisului”, la Digi Sport (FOTO: Digi Sport)

Simona Halep: ”Darren Cahill a vrut să joc la Miami”

De asemenea, Simona a mărturisit și de ce a ales să participe la Miami, turneu care va începe la 23 martie și care va fi televizat, de asemenea, de Digi Sport. „Mă duc la Miami. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum, din nou, o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren. Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami, pentru că e un turneu bun”, a spus Simona Halep.


Ocupanta locului 3 în lume a explicat și de ce a ales acum să evolueze în Statele Unite, în condițiile în care în vara trecută a refuzat să meargă la turneul de Grand Slam de la New York: „La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și luat virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august, când s-a jucat US Open”, a mai declarat ea.Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICILeave a Reply

Top