SUNTETI AICI
ACASA > International > O jucătoare și-a vândut o parte din braț pentru criptomonede!

O jucătoare și-a vândut o parte din braț pentru criptomonede!

Oleksandra Oliynykova

Gest neașteptat făcut de o jucătoare profesonistă de tenis! Croata Oleksandra Oliynykova și-a vândut o parte din braț pentru o criptomonedă.
Conform celor de la ”L’Equipe”, croata aflată pe locul 655 în clasamentul mondial iubește atât de mult criptomonedele, încât a decis să-și vândă o parate din corp pentru câteva. Așa cum informează cotidianul francez, Oleksandra Oliynykova a contactat piaţa de criptomenede NFT (Non Fongible Tokens) şi şi-a vândut o parte din braţ în schimbul a trei Ethereum (o criptomonedă). Tranzacția valorează 6.000 de dolari.

Evident, ea nu-și va pierde suprafața vândută – e vorba de un loc de 15×8 cm deasupra cotului – ci acel loc va putea fi folosit de noul proprietar cum crede de cuviință, fără rănirea persoanei, desigur. E de așteptat ca proprietarul părții ei de braț să o pună să-și facă un tatuaj prin care să facă reclamă la ceva. Croata este una dintre cele mai tatuate jucătoare din circuitul ITF, având chiar dintre cele mai ciudate tatuaje văzute vreodată, un 2006 scris mare pe partea anterioară a gâtului.

Acel loc de pe braț nu este ales întâmplător, deoarece în timpul meciurilor brațul jucătoarelor este foarte urmărit de camerele TV. Problema e că acum pe ea nu o filmează nimeni, la ce clasament are. Așa că pentru a-și putea onora înțelegerea ea trebuie să urce în ierarhie măcar 450 de locuri. Având în vedere că are doar 20 de ani, are timp să crească în clasament.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
https://www.facebook.com/andrei.constantinescu.792

Leave a Reply

Top