SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Cine este noul antrenor din echipa Simonei Halep

Cine este noul antrenor din echipa Simonei Halep

Simona Halep s-a revăzut cu Darren Cahill după 7 luni, la Roma

A surprins pe multă lume renunțarea Simonei Halep la antrenorul român Artemon Apostu Efremov. Numai că fostul lider mondial WTA avea un an în mânecă.
Locul lui Arti va fi luat, se pare, de Daniel Dobre, chiar cel pe care-l înlocuise în decembrie 2019. Dobre se va afla la a treia colaborare oficială cu Simona Halep. Din informațiile doartenis.ro, tehnicianul român îi va însoți pe jucătoare și pe antrenorul australian Darren Cahill la Roma, la turneul de săptămâna viitoare unde constănțeanca trebuie să-și apere titlul. De asemenea, este de așteptat să facă parte și din echipa cu care Simona va participa la Roland Garros. Cert este că joi el a fost prezent la antrenamentul făcut de numărul 3 mondial pe terenurile de la BTT Herăstrău.

Daniel Dobre este unul dintre antrenorii români cei mai apreciați de toate jucătoarele din România. Pe fiecare le-a ajutat atunci când a putut, cu unele a avut o colaborarea mai lungă, dar indiferent de statutul său, timpul său și terenurile pe care își desfășura activitatea au fost mereu deschise pentru tenismenele din țară.

Relația cu Simona Halep se pierde în negura timpului, dar oficial el a mai făcut parte din echipa româncei în două rânduri. Deloc întâmplător, în fiecare perioadă de colaborare cu Dobre, Halep a reușit să o învingă pe Serena Williams. Se întâmpla în 2014, la Turneul Campioanelor și acum doi ani, în finala de neuitat de la Wimbledon. În 2019 el a stat mai multe luni alături de Simona, care era în perioada de pauză contractuală cu fostul și actualul ei antrenor, australianul Darren Cahill. Dar și la Wimbledon Cahill i-a ajutat cu sfaturi pe Halep și pe Dobre și a părut că cei doi tehnicieni se înțeleg, astfel că revenirea lui în echipă nu este chiar atât de surprinzătoare.
Simona Halep despre Daniel Dobre în 2019: ”Avem o bună conexiune”

De altfel, la Miami, în 2019, Simona Halep explica astfel alegerea lui Daniel Dobre ca antrenor în lipsa lui Darren Cahill: ”Mă cunoaşte destul de bine. Am încredere în el şi am avut o bună colaborare în trecut. Cel mai important lucru este că mă simt bine cu el. Avem o bună conexiune şi asta face lucrurile mai uşoare. Faptul că un antrenor are încredere şi crede în tine, asta este cel mai bun lucru pentru un jucător ca să se simtă liber şi încrezător pe teren. Am nevoie să simt o conexiune, o inspiraţie. Întotdeauna vrei un antrenor cu cea mai bună tehnică, dar după 20 de ani de tenis, nu mai poţi schimba mult din punct de vedere tehnic şi tactic. Pentru mine, cel mai important lucru este această conexiune”, spunea ea acum doi ani și două luni.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

 

Leave a Reply

Top