SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, la Roma: ”Sunt nerăbdătoare să încep turneul”. Când va intra în concurs

Simona Halep, la Roma: ”Sunt nerăbdătoare să încep turneul”. Când va intra în concurs

Simona Halep cu al 22-lea trofeu din cariera, cel de la Roma

Simona Halep vine în premieră la Roma în postură de campioană. Ea va debuta în concurs abia miercuri, dar înainte de asta a susținut o conferință de presă.
”Totul e frumos aici la Roma: stadionul, oraşul, turneul. Sunt foarte fericită să mă aflu din nou aici, mă simt bine. Dimineaţă m-am antrenat şi sunt nerăbdătoare să încep turneul. E frumos să fii deținătoarea titlului. Acest lucru nu pune presiune şi nici nu am aşteptări deosebite, dar voi da tot ce pot. E un pic ciudat, deoarece au trecut doar opt luni de la ultima ediţie”, a declarat Halep.

Românca a comentat și faptul că în acest an, pentru prima dată în istorie, sunt două săptămâni distanță între turneul italian și Roland Garros. Până acum era doar una. ”Cred că poate să fie ceva pozitiv, să mă pregătesc mai bine pentru Roland Garros. Cea mai frumoasă amintire pe care o am de la Roma este senzaţia de a mă simţi bine şi de a juca bine. Trăim vremuri dificile, pandemia a schimbat multe lucruri. Să câştigi sau să pierzi o partidă sau un turneu este mult mai puţin important”, a mai spus a treia jucătoare a lumii.

Simona Halep are primul tur liber și va juca direct în turul secund, contra învingătoarei dintre fostul lider WTA, Angelique Kerber, acum pe 26 în lume, și Alize Cornet. Cel mai devreme, ea va intra în concurs miercuri.
Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top