SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros 2021: S-a stabilit finala feminină. Este una la care nu se gândea nimeni la startul turneului

Roland Garros 2021: S-a stabilit finala feminină. Este una la care nu se gândea nimeni la startul turneului

Barbora Krejcikova

S-a stabilit finala feminină a turneului de la Roland Garros. Titlul va fi dispuat de debutantele într-o finală de Grand Slam, Barbora Krejcikova şi Anastasia Pavlyucenkova.
Anastasia Pavlyucenkova, locul 32 WTA, a învins-o în semifinale pe slovena Tamara Zidansek, scor 7-5, 6-3, într-o oră şi 34 de minute.Rusoaica este prima sportivă care a jucat la peste 50 de turnee de Grand Slam înainte să ajungă în finală. Ea participă acum la turneul 52.

Barbora Krejcikova, locul 33 WTA, a trecut în penultimul de Maria Sakkari, pe care a învins-o în trei ore și 18 minute, cu scorul de 7-5, 4-6, 9-7. Cehoaica a mai jucat în finala de dublu la Roland Garros, turneu pe care l-a și câștigat în 2018.

Finala feminină a turneului de la Roland Garros va avea loc sâmbătă.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top