SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Serena Williams s-a retras plângând după 6 game-uri jucate la Wimbledon

Serena Williams s-a retras plângând după 6 game-uri jucate la Wimbledon

Serena Williams a plâns în ultimul game înainte de retragere

Cap de serie numărul 6 pe hârtie, dar una dintre marile favorite la titlu în acest an la Wimbledon, Serena Williams a oferit momentele dramatice ale zilei de marți. Ea s-a retras plângând din cauza unei accidentări.
Serena Williams s-a retras la scorul de 3-3 în primul set al meciului cu belarusa Aliaksandra Sasnovici. Jucătoarea care a cucerit de șapte ori titlul la Wimbledon a ieșit schiopătând terenul la 3-2 pentru ea în primul set, după care s-a întors cu coapsa dreaptă bandajată. Când a încercat să servească, mai întâi lacrimile au împiedicat-o, apoi, cu ajutorul publicului, a mai jucat trei puncte pe propriul serviciu și s-a retras plângând.

Aceasta a fost doar a doua retragere a Serenei în timpul unui meci de Grand Slam. Prima a avut loc în secolul trecut, în 1998, tot la Wimbledon, dar în optimi. Adversară atunci îi era iberica Arantxa Sanchez.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top