SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > E sigur: Simona Halep va rămâne în Top 10 WTA și după Wimbledon!

E sigur: Simona Halep va rămâne în Top 10 WTA și după Wimbledon!

Simona Halep trece printr-o perioadă grea din cauza accidentării la gamba piciorului stâng, dar nu se poate plânge că e lipsită de noroc în rest. Jocul rezultatelor face ca ea să rămână în Top 10 WTA în ciuda retragerii de la Wimbledon.
Campioană pe iarba londoneză în urmă cu doi ani, Simona nu a putut să-și apere cele 2.000 de puncte obținute atunci odată cu trofeul. A fost nevoită să se retragă din turneu înaintea tragerii la sorți, ea a căzut în clasamentul live de pe locul trei până pe poziția a opta.

Cum majoritatea urmăritoarelor sale erau înscrise la Wimbledon, iar șanse de a o depăși aveau nu mai puțin de 15 jucătoare, era foarte greu de crezut că românca va putea să se mențină în Top 10 mondial și după terminarea competiției de la Londra. Numai că jocul rezultatelor a făcut ca, rând pe rând, să fie eliminate din competiție Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Victoria Azarenka, Jennifer Brady, Serena Williams, Elise Mertens, Anastasyia Pavlyuchenkova sau Maria Sakkari. Simona se află astfel tot pe locul 8 în ierarhia, însă cu siguranță va rămâne între primele 10 și de lunea viitoare.

Concret, matematica ne arăta luni dimineață că singurele care ar fi putut-o depăși fără să fie nevoite să cucerească și titlul erau cehoaicele Karolina Pliskova și Barbora Krejcikova. Amândouă aveau nevoie de o calificare în semifinale pentru a o depăși pe jucătoarea noastră.Totuși, cea de-a doua a fost eliminată de liderul mondial, Ashleigh barty, scro 7-5, 6-3, așa că doar Piskova, învingătoare cu 6-2, 6-3 cu Samsonova și calificată în sferturi, poate să treacă peste româncă în cazul unei calificări în semifinale.

În afara ei, românca ar mai putea fi depășită doar de una dintre următoarele patru tenismene: Cori Gauff, Ons Jabeur, Karolina Muchova sau Madyson Keys, însă numai în cazul în care una dintre ele va cuceri trofeul. Adică, în cel mai rău caz, Simona Halep va începe săptămâna viitoare pe locul 10 și va intra în cea de-a 371-a săptămână consecutivă în Top 10 WTA.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top