SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Novak Djokovic, al treilea trofeu consecutiv la Wimbledon. A ajuns la 20 de titluri de Grand Slam

Novak Djokovic, al treilea trofeu consecutiv la Wimbledon. A ajuns la 20 de titluri de Grand Slam

Novak Djokovic, cu cel de-al cincilea trofeu cucerit la Wimbledon, în 2021

Sârbul Novak Djojovic a mai făcut un pas spre titlul neoficial de cel mai mare tenismen din istorie. El a cucerit pentru a cincea oară titlul la Wimbledon și a ajuns la 20 de trofee de Grand Slam, egalând recordul deținut de Roger Fedeer și de Rafael Nadal.
În finala turneului de la Wimbledon, Djokovic l-a învins cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-3, în trei ore şi 23 de minute, pe italianul Matteo Berrettini. El a cucerit pentru a treia oară consecutiv trofeul și a cincea oară în carieră, totul obținut în 7 finale.

Sârbul a obţinut al 20-lea trofeu de Grand Slam, egalându-i pe Federer și pe Nadal. Dar mai mult decât atât, el a devenit primul tenismen din Era Open, după Rod Laver, care a câştigat primele trei Grand Slam-uri ale unui sezon! În plus, este singurul care a câştigat în acelaşi an turnee majore pe trei suprafeţe diferite. Cum v-am spus, face pași enormi spre titlul neoficial de cel mai mare.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top