SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Surpriză la Jocurile Olimpice: Novak Djokovic a fost eliminat în semifinale!

Surpriză la Jocurile Olimpice: Novak Djokovic a fost eliminat în semifinale!

Novak Djokovic a fost eliminat în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Jocurile Olimpice își confirmă statutul de competiție surpriză. Marele perdant al acestei ediții este Novak Djokovic. El a fost învins în semifinale.
Novak Djokovic părea că va avea cea mai frumoasă săptămână din carieră la Tokyo. Nimic nu părea că îi poate opri marșul triumfal spre titlul olimpic, singurul trofeu major care îi lipsea din palmares. Cum în acest an el cucerise primele trei titluri de Grand Slam, era candidat autorizat la realizarea Golden Slam, adică să obțină toate cele cinci trofee majore în același sezon. Lucru posibil doar în anii cu Jocurile Olimpice, desigur, și nerealizat în istorie decât de Steffi Graf, asta și pentru că tenisul a redevenit sport olimpic în 1988. Astfel, Djokovic este al doilea titan al tenisului care a rămas fără medalie de aur la Jocurile Olimpice în proba de simplu, după Roger Federer.
Alexander Zverev l-a eliminat pe Novak Djokovic în semifinalele Jocurilor Olimpice

Cel care a reușit surpriza este germanul Alexander Zverev, care s-a impus în fața lui Novak Djokovic cu scorul de 1-6, 6-3, 6-1. El va juca pentru titlu contra rusului Karen Khachanov. Acesta l-a învins cu 6-3, 6-3 pe spaniolul Pablo Carreno-Busta. Aceasta e prima competiție de tenis în care se joacă și finala mică, așa că Djokovic și Carreno-Busta se vor lupta pentru medalia de bronz.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top