SUNTETI AICI
ACASA > International > Cât ghinion! Roger Federer se operează din nou la genunchi

Cât ghinion! Roger Federer se operează din nou la genunchi

Roger Federer

Ghinioanele se țin lanț de elvețianul Roger Federer. În luna în care a împlinit 40 de ani, fostul lider mondial a anunțat într-un mesaj postat pe Instagram că se va opera din nou la genunchi. Nu știe când va reveni pe teren.
”Vreau să vă dau câteva informații despre ce s-a mai întâmplat cu mine după Wimbledon. Așa cum vă imaginați, nu a fost ușor. Am făcut multe controale la medici în legătură cu accidentarea la genunchi, concluzia fiind că m-am autoaccidentat în perioada sezonului de iarbă și a Wimbledonului. Din păcate, doctorii mi-au spus că pentru a mă simți din nou bine pe termen mediu și lung voi avea nevoie de o operație. Am decis să o fac”, a dezvăluit Roger Federer.

Tot el a spus că în aceste condiții nu poate juca la US Open și că nu știe decât că va absenta alte câteva luni din circuit. Adică, pe românește, nu va mai juca anul acesta.

Aeasta va fi a treia operație pe care Roger Federer o va suporta la genunchi într-un an și jumătate. Până anul trecut, el era unul dintre cei mai feriți jucători de accidentări din circuit, însă după cum se vede, nimeni nu este iertat de astfel de incidente în tenisul mondial.HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top