SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Premieră în sportul românesc la meciul de Cupa Davis România – Portugalia: intră doar vaccinații!

Premieră în sportul românesc la meciul de Cupa Davis România – Portugalia: intră doar vaccinații!

Marius Copil, la Piatra Neamt, in Cupa Davis

Partida de Cupa Davis dintre România și Portugalia va intra în istoria sportului românesc indiferent de rezultat. Pentru prima dată în sportul românesc, la meciuri au voie DOAR spectatorii vaccinați.
Conform anunțului de pe pagina oficială a Federației Române de Tenis, la meciurile programate în zilele de 18 și 19 septembrie în sala ”Horia Demian” din Cluj-Napoca vor avea acces DOAR spectatorii VACCINAȚI! Singura excepție este în cazul copiilor sub 12 ani, care trebuie să prezinte un test negativ antigen.

Este o premieră națională, pentru că la toate celelalte competiții disputate de la redeschiderea porților pentru fani aceștia puteau intra dacă erau vaccinați, dacă prezentau dovezi că au trecut prin boală în ultimele x zile sau dacă prezentau rezultate negative ale unor teste antigen. Mai mult, minorii au voie, începând de o lună, să intre la competiții fără nici un fel de test sau de vaccinare, conform unui ordin de ministru. Doar la tenis se pare că e altfel.

Iată mai jos textul copy/ paste de pe site-ul Federației Române de Tenis: ”Accesul la meci este permis doar persoanelor VACCINATE anti-COVID (pentru care au trecut cel putin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare). Toti spectatorii care vor veni la meci trebuie sa aiba asupra lor si sa prezinte la intrarea in sala incinta arenei IN FORMAT FIZIC (Printat) sau ELECTRONIC, dovada vaccinarii anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel putin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare). Excepție fac copiii de pana in 12 ani care trebuie sa prezinte rezultatul negativ certificat al unui TEST ANTIGEN RAPID (nu mai vechi de 24 de ore)”. Îl vedeți și mai jos în formatul original

Anuntul de pe site-ul Federației Române de Tenis
Anuntul de pe site-ul Federației Române de Tenis

Cât costă biletele la meciul de Cupa Davis România – Portugalia

În ceea ce privește meciul dintre România și Portugalia, acesta contează pentru Grupa Mondială I a Cupei Davis și va avea loc în zilele de 18 și 19 septembrie. Biletele de intrare costă 40 de lei pentru prima zi și 50 pentru a doua, sau 70 pentru ambele zile, ca un fel de abonament.
Sistemul de disputare al Cupei Davis e foarte încurcat. Acum vor fi 12 meciuri în Grupa Mondială I. Cel mai bine clasate 8 învingătoare vor merge direct în Calificările pentru Turneul Final al Cupei Davis, ediția 2022. Celelalte patru vor juca într-un baraj în noiembrie. Cele două învingătoare vor merge, de asemenea, în Calificări, iar pierzătoarele vor juca anul viitor în Play-off-ul Grupei Mondiale I.

Învinsele celor 12 partide din Grupa Mondială I vor juca, de asemenea, în Play-off-ul Grupei Mondiale I.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top