SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > Simona Halep ”joacă” în aceeași echipă cu Novak Djokovic

Simona Halep ”joacă” în aceeași echipă cu Novak Djokovic

simona halep hublot tenis ceasuri

După ce a fost ”coechipieră” pentru o perioadă cu Roger Federer, în echipa Nike, Simona Halep ”joacă”, de duminică, în aceeași echipă cu Novak Djokovic. Sârbul a devenit ambasador al firmei de ceasuri Hublot.
Simona Halep este unul dintre ambasadorii Hublot din 2016, ea fiind singura jucătoare de tenis din România care este sub contract cu celebra firmă producătoare de ceasuri. Ei bine, de duminică, 29 august, cei de la Hublot au mai legitimat un mare sportiv, aflat într-una dintre cele mai bune perioade din carieră: sârbul Novak Djokovic. Evident, având în vedere impactul superior pe plan mondial, Nole are un contract cu mult superior față de jucătoarea noastră. În plus, așa cum Djokovic a recunoscut pentru revista GQ. cei de la Dublot vor să lanseze un model care să-i poarte numele, dar și să realizeze un ceas cu care el să evolueze în meciuri (recunosc, nu știu dacă e voie, că nu am văzut pe nimeni să facă asta).

Djokovic era unul dintre puținii jucători importanți care nu mai aveau vreun angajament cu un producător de ceasuri, după ce contractul cu Seiko a expirat în decembrie 2019.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top