SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele de la Rogers Cup

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele de la Rogers Cup

Simona Halep la Madrid

Simona Halep va reveni din această săptămână pe teren. Ea va debuta direct în turul secund al Rogers Cup, care se va disputa la Montreal.
Desemnată cap de serie numărul 6, Simona Halep, care nu a mai jucat un meci oficial din 12 mai, de când a suferit ruptura musculară a gamba piciorului stâng în timpul meciului cu Angelique Kerber, de la Roma, va juca în turul secund contra învingătoarei meciului dintre americanca Danielle Collins (nr. 36 WTA) și elvețianca Jil Teichmann (65 WTA).
Dacă va trece în optimi, pe româncă o va aștepta, cel mai probabil, o confruntare cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, cap de serie 10, sau cu estona Anett Kontaveit. Apoi, în sferturi, am putea avea un meci de gală contra canadiencei de origine română Bianca Andreescu. Oricum, așa cum a mărturisit la plecarea spre Canada, ”nu-mi propun absolut nimic, doar să fiu sănătoasă şi să încerc să joc cât mai multe meciuri se poate. Mi-e dor de teren, mi-e dor de turneu, de competiţie, ştiu că o să fie foarte greu la început, dar nu mi-e teamă, o să merg cu încredere şi o să văd ce pot să fac”.

De azi, Simona va ieși pentru prima dată din februarie 2014, adică după 393 de săptămâni, din Top 10 mondial. Absența forțată din circuit provocată de accidentare a făcut ca ea să cadă trei locuri în clasament, unde va ocupa locul 13.

Tot la Montreal joacă și o altă româncă, Sorana Cîrstea. Clasată pe 40 în lume aceasta va avea un meci echilibrat în primul tur, contra americancei Alison Riske, locul 37 WTA.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top