SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Elena Gabriela Ruse > US Open 2021: Cinci meciuri, cinci victorii românești în primul tur al calificărilor!

US Open 2021: Cinci meciuri, cinci victorii românești în primul tur al calificărilor!

Monica Niculescu

Calificările de la US Open 2021 au început cum nu se poate mai bine pentru români. Toți cei cinci care au intrat în cursă au trecut în turul secund.
Prima a reușit să se califice în turul doi a fost Mihaela Buzărnescu. Ea a învins-o cu scorul de 6-3, 7-5 pe poloneza Katarzyna Kawa și va juca în următoarea fază cu germana Jule Niemeier.

Apoi, Gabriela Ruse care este cap de serie numărul 7, a dispus cu scorul de 6-2, 6-7, 6-3 de paraguayenca Veronica Cepede Royg. Următoarea ei adversară va fi japoneza Kurumi Nara.

Monica Niculescu a trecut, la rândul ei, de australianca Maddison Inglis, cap de serie numărul 28, scor 6-4, 6-7, 6-2. În turul secund va juca împotriva britanicei Samantha Murray.

Jaqueline Cristian și-a confirmat statutul de favorită 26 și a eliminat-o cu scorul de 7-6, 7-5, pe franţuzoaica Chloe Paquet, iar în turul secund o va întâlni pe britanica Francesca Jones.

Pe tabloul masculin, Marius Copil l-a învins cu scorul de 7-6, 6-4 pe bulgarului Dimităr Kuzmanov, iar n următorul tur va juca împotriva rusului Evgheny Donskoy.
Miercuri avem alte trei meciuri cu românce în calificările de la US Open 2021

Miercuri, vor intra în cursă celelalte trei românce de pe tabloul de calificări.

Prima va juca Irina Fetecău, care o va întâlni pe principala favorită, croata Ana Konjuh, de la ora 19.30.

Apoi, Gabriela Talabă va juca împotriva americancei Robin Anderson de la ora 21.30. De la miezul nopții, Irina Bara, cap de serie 13, va întâlni o altă jucătoare din SUA, Caroline Dolehide.

Pe tabloul principal feminin avem direct acceptate cinci jucătoare: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Patricia Ţig şi Ana Bogdan.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top