SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ”Am fost un pic norocoasă”, a declarat Simona Halep după calificarea în turul 3 la US Open

”Am fost un pic norocoasă”, a declarat Simona Halep după calificarea în turul 3 la US Open

Simona Halep a părăsit turneul de la Montreal cu zâmbetul pe buze

Simona Halep era foarte fericită după calificarea în turul al treilea al US Open. Ea a spus că a avut noroc că a fost mutată să joace pe arena Atthur Ashe, care are acoperiș, în condițiile în care celelalte meciuri au fost date peste cap de ploaie.
La finalul victoriei în două seturi, 6-3, 6-1, reușite în fața slovacei Kucova, Simona Halep a declarat: ”Este extraordinar să revin aici, anul trecut nu am participat, iar anul acesta am avut multe accidentări, astfel că sunt fericită că pot juca şi câştiga câteva meciuri. Mă simt mai bine după accidentări, sunt mult mai încrezătoare. Înaintea turneului am fost un pic îngrijorată de accidentări, nu prea am jucat în ultimele şase luni şi este întotdeauna dificil să stăpâneşti presiunea la un Grand Slam, dar cred că m-am descurcat bine în aceste două meciuri. Primul a fost foarte greu. Şi al doilea a fost greu, este întotdeauna dificil să joci pe terenul central, e întotdeauna o provocare să joc aici. Am fost un pic norocoasă astăzi, am avut şansa să joc aici, cu acoperişul închis. Am aflat după încălzirea de dimineaţă că voi juca pe terenul central”, a declarat Halep după meci.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top