SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Chiar de ziua ei, Simona Halep și-a luat un nou antrenor

Chiar de ziua ei, Simona Halep și-a luat un nou antrenor

Simona Halep se antrenează la București pentru ultimele trei turnee ale anului. Ea și-a mărit echipa de antrenori cu Adrian Marcu și a făcut acest anunț luni, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani.
În urmă cu o săptămână, Simona Halep a anunțat, spre surprinderea tuturor, că s-a despărțit de antrenorul australian Darren Cahill, cu care a colaborat șase ani. Părea că vrea să meargă doar cu Daniel Dobre la ultimele turnee din acest sezon, dar ieri a venit un nou anunț surpriză: ea va fi însoțită peste Ocean, la Indian Wells, de Adrian Marcu, cel de care s-a despărțit deloc elegant la finalul sezonului 2013. Atunci, după revenirea acasă de la Sofia, unde cucerise al șaselea titlu al sezonului, la Mini-Turneul Campioanelor, cum era denumit atunci, ea l-a anunțat pe tehnicianul care deja se gândea la startul pregătirii pentru următorul sezon, că drumurile lor se despart… Din fericire, maturitatea antrenorului a făcut ca între cei doi să nu existe resentimente, astfel că acum pot relua colaborarea. ”Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte”, a spus Halep, conform AS.ro citată de gsp.ro. Sub conducerea lui Adrian Marcu, Halep a cucerit trei titluri: New Haven, Moscova și Sofia.

În acest final de sezon, Halep va mai participa la trei turnee, care sunt ”legate” unul de celălalt: Indian Wells, Moscova și Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Din păcate, chiar de ziua ei, a primit o veste proastă de la WTA: a mai coborât un loc în clasamentul mondial, unde ocupă acum poziția a 15-a.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top