SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Novak Djokovic, la un meci de istoria tenisului. Va juca duminică în finală la US Open 2021

Novak Djokovic, la un meci de istoria tenisului. Va juca duminică în finală la US Open 2021

Novak Djokovic

Sârbul Novak Djokovic, liderul ATP, a câștigat cel mai dificil meci de la această ediție a US Open și s-a calficat în finala care îi poate asigura un loc în jstoria tenisului.
În semifinale, Djokovic a trebuit să treacă peste amintirea dureroasă a eșecului din penultimul act al Jocurilor Olimpice, suferit în fața aceluiași adversar, germanul Alexander Zverev, dar să lupte și cu emoția tot mai mare a apropierii de recordul absolut pe care e foarte aproape să-l reușească. S-a impus, în cele din urmă, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-4, 4-6, 6-2, după un meci care a durat trei ore şi 34 de minute și istoria poate fi rescrisă.

Asta pentru că, în primul rând, Djokovic poate deveni primul jucător după 52 de ani care reușește Marele Șlem, adică să cucerească în același sezon toate cele patru turnee de Grand Slam. Singurul din Era Open care a reușit asta a fost australianul Rod Laver în 1969. E greu și să te gândești că așa ceva e posibil, d-apăi și să realizezi.

Apoi, o victorie în finala de duminică îi va aduce titlul 21 de Grand Slam, ceea ce reprezintă un nou record în istoria ATP. Acum, Nole e la egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal, toți cu câte 20 de trofee.

Ca să fiu sincer, cred că pe Djokovic mai mult îl apasă presiunea acelui Mare Șlem, pentru că e greu de crezut că va mai putea repeta vreodată parcursul din acest an. Titlul 21 de Grand Slam chiar nu are cum să nu vină anul viitor sau în următorii doi, așa că nu cred că este vreo presiune suplimentară din acest punct de vedere. Dar Marele Șlem, da.

În finală, Djokovovic va juca împotriva unuia dintre puținii tenismeni din lume în fața căruia are palmares negativ: rusul Daniil Medvedev. Ocupantul locului 2 ATP, acesta a trecut în semifinale, cu scorul de 6-4, 7-5, 6-2, de canadianul Felix Auger-Aliassime, locul 15 ATP. El conduce cu scorul de 5-3 în meciurile cu sârbul și se află la a treia finală de Grand Slam (a doua la US Open, după cea din 2019). Nu are nici un titlu major în palmares.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top