SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep: ”Obiectivul meu e să mai joc în acest an”

Simona Halep: ”Obiectivul meu e să mai joc în acest an”

Simona Halep la US Open

Simona Halep a fost eliminată în optimille US Open de Elina Svitolina, scor 6-3, 6-3, dar nu este supărată, pentru că știe că a dat tot ce poate în acest moment. Ea spune că va lua o pauză, dar nu prea lungă, pentru că vrea să mai joace în acest an..
“A fost un meci dificil, a jucat foarte bine, foarte constant şi nu a greşit mult, a fost puternică pe picioare, a alergat foarte bine, tot creditul pentru ea, a avut un meci foarte bun. În ceea ce mă priveşte pe mine, am fost un pic obosită, un pic stresată de meci. E normal, dar a fost un turneu bun şi iau doar partea pozitivă din această săptămână. Am fost stresată pentru că am ştiut că o să fie un meci greu şi am fost şi obosită după trei jocuri bune aici. Când nu ai multe meciuri, eşti întotdeauna stresată înaintea unei partide, dar una peste alta cred că am făcut o treabă bună aici şi rămân cu gândurile pozitive. Sunt bine, pozitivă de cum am jucat, de cum mă simt, fără durere, fără accidentări, iar acesta este lucrul cel mai important”, a declarat Halep.

Simona Halep: ”În mod normal voi merge la Indian Wells”

Ea spune că va merge acasă, se va odihni și apoi intenționează să o ia iar din loc, cum se spune. ”Merg acasă acum, mă odihnesc un pic, deoarece mă simt bine, dar corpul este obosit, trebuie să mă liniştesc şi apoi voi decide ce voi juca după ce voi vedea cum mă simt. În mod normal voi merge la Indian Wells, dar nu ştii niciodată după o lungă pauză cu accidentări, trebuie să mă consult din nou medicii mei, cu echipa mea, dar voi merge în mod normal. Obiectivul meu este să mai joc în acest an, să mai am nişte meciuri, dar în acelaşi timp vreau să mă protejez. Dacă îmi spune corpul să o las mai uşor, o să o fac”, a declarat Halep în conferinţa de presă.
Simona Halep: ”Viața mea este mult mai bună cu tenisul”

Întrebată cum a putut să se menţină atât timp la nivel înalt fără să-și afecteze sănătatea mentală, aluzie la problemele pe care le are Naomi Osaka, Halep a răspuns: “Acum am luat o pauză pentru că a trebuit din cauza accidentării. Bineînţeles că m-am simţit afectată din punct de vedere psihic de-a lungul timpului, pentru că am jucat la cel mai înalt nivel în fiecare săptămână, în fiecare an, de opt ani, dar când revin acasă, am timp să văd ce am realizat, viaţa este mult mai bună cu tenisul, cu ceea ce mi-a dat tenisul şi niciodată nu m-am gândit că tenisul este ceva rău în viaţa mea, aşa că m-am bucurat mereu să joc, este pasiunea mea şi de fiecare dată când mă întorc pe teren mă simt bine, mă simt fericită. Bineînţeles, uneori sunt frustrată, supărată, tristă de cum am jucat sau că am pierdut un meci, dar văd numai lucrurile pozitive din tenis, ceea ce de fapt ne oferă el”.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top