SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Toate româncele, eliminate la Indian Wells: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu

Toate româncele, eliminate la Indian Wells: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu

Simona Halep a fost eliminată la Indian Wells

Final de drum pentru toate jucătoarele românce la Indian Wells. Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost eliminate în turul al treilea.
Paradoxal, cel mai aproape de victorie a fost cea care a avut adversara cea mai dificilă: Sorana Cîrstea. Ea s-a a pierdut la capătul unui meci de mare luptă, în fața numărului 7 mondial, ucraineanca Elina Svitolina. Doar ghinionul și poate acea ”teamă de victorie” prezentă mai mult în tenis decât în alte sporturi a făcut ca Sorana să irosească avansul de 4-2 pe care l-a avut în setul decisiv. Drept urmare, a fost învinsă cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6, după un meci care a durat două ore şi 33 de minute. Svitolina conduce acum cu 3-0 la meciurile directe.

Așteptările erau mari de la Simona Halep, care juca împotriva ocupantei locului 100 mondial, belarusa Aliaksandra Sasnovici. Învingătoare în turul precedent în fața campioanei de la US Open, Emma Răducanu, aceasta a mai reușit o surpriză, arătându-ne încă o dată criza de formă a Simonei. Sasnovici s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4, trimițând-o acasă pe Halep și, cel mai probabil, semnându-i acesteia ieșirea din Top 20 mondial la finalul turneului.

A treia româncă din această fază a turneului, Irina Begu, nu a avut din păcate, nici o șansă în fața americancei Shelby Rogers, fiind eliminată rapid, scor 6-0, 6-2.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

One thought on “Toate româncele, eliminate la Indian Wells: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu

Leave a Reply

Top