SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Ce mari s-au făcut copiii lui Novak Djokovic! Liderul ATP a trăit momente unice cu copiii, după succesul de la Paris

Ce mari s-au făcut copiii lui Novak Djokovic! Liderul ATP a trăit momente unice cu copiii, după succesul de la Paris

Novak Djokovic, cu trofeul de la Paris 2021

Novak Djokovic a mai stabilit un record în tenis, dar acesta a fost cel mai dulce, pentru că a fost obținut sub ochii celor doi copii ai săi, pe care până acum îi ținea ”ascunși”: Stefan (7 ani) și Tara (4 ani). Ei au asistat pentru prima dată la un triumf al tatălui lor și au gustat din plin fiecare clipă.
Nole a cucerit titlul la Mastersul de la Paris, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3 pe rusul Daniel Medvedev. Acesta a fost al 37-lea titlu Masters 1.000 obținut de liderul clasamentului mondial ATP, care l-a depășit astfel pe Rafael Nadal, împreună cu care împărțea recordul titlurilor. Și, așa cum recunoștea, este recordul de care se bucură cel mai mult, pentru că a fost obținut sub privirile copiilor săi. ”Despre asta e viața. Să împart aceste momente cu cei dragi și cu copiii mei, acesta este cel mai mare succes al meu”, a declarat el după victorie.

Urmărit din tribune de soția sa, Jelena, și de cei doi copii, Tara și Stefan, el a mers după ultima minge direct la ei, pentru o îmbrățișare care a făcut înconjurul lumii. Astfel, toți fanii sârbului au putut vedea cât de mari și de frumoși sunt acum copiii liderului mondial ATP.

”Sunt foarte recunoscător și binecuvântat că am această posibilitate. De fapt, este unul dintre cele mai importante motive pentru care continui să joc, pentru că mereu mi-am dorit să am copiii alături de mine, în tribune”, a mărturisit Djokovic pentru Tennis Channel, într-un discurs prin care a lăsat parcă să se înțeleagă că Jelena era cea care s-a opus până acum scoaterii în lume a copiilor, pe care, după cum știți probabil, până acum îi prezenta pe Instagram sau Twitter doar fotografiați din spate sau cu fața blurată.

Apoi, sârbul a continuat pe aceeași temă: ”Despre asta e viața, să împărtășești aceste momente cu cei dragi. Copiii mei reprezintă cel mai mare succes, cea mai mare comoară a mea și am fost copleșit de emoții frumoase să-i am alături de mine lângă teren azi. Faptul că i-am avut alături de mine, încurajându-mă, mi-a adus iubire și bucurie în viața mea”, a mai spus tenismenul care domină circuitul masculin.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top