SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Bara > Irina Bara, al patrulea titlu de dublu în două luni! Pe ce loc va urca în clasamentul mondial

Irina Bara, al patrulea titlu de dublu în două luni! Pe ce loc va urca în clasamentul mondial

Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, cu trofeele primte la Montevideo

Irina Bara este jucătorea româncă a finalului de sezon. Ea a cucerit al patrulea titlu WTA la dublu în ultimele două luni. Toate, alături de georgianca Ekaterine Gorgodze.
Cele două au câştigat, sâmbătă, titlul în proba de dublu a turneului de categorie WTA 125 de la Montevideo. În finală, ele au învins cu 6-4, 6-3, cuplul Carolina Alves/ Marina Bassols Ribera.

Acesta a fost al patrulea trofeu cucerit de Bara și Gorgodze din luna septembrie încoace. Seria a început cu victoria de la turneul WTA 125 de la Karlsruhe, unde au învins cu scorul de 6-3, 2-6, 10-7 perechea Katarzyna Piter / Mayar Sherif.

A continuat la Cluj-Napoca, unde au obținut tilul la turneul WTA 250 Transylvania Open, după o finală câștigată cu scorul de 4-6, 6-1, 11-9 în fața cuplului Aleksandra Krunic/ Lesley Kerkhove.

În fine, acum două săptămâni, Irina și Ekaterine au triumfat la turneul WTA 125 de la Buenos Aires, după ce au trecut cu scorul de 5-7, 7-5, 10-4 de perechea Carle Maria Lourdes/ Despina Papamichail.

Între competițiile de la Buenos Aires și Montevideo, Irina a mai jucat și în semifinala de dublu de la Santiago de Chile.

În urma tuturor aceste succese, Irina Bara va ajunge, luni, pe poziția 85 în clasamentul mondial de dublu.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top