SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Ce mare s-a făcut fetița Elenei Vesnina – FOTO

Ce mare s-a făcut fetița Elenei Vesnina – FOTO

elena vesnina mireasa nunta

De patru ori câștigătoare în turneele de Grand Slam la dublu, rusoaica Elena Vesnina este una dintre jucătoarele care au revenit în circuit după ce au născut. Fetița ei are acum trei ani.
Într-o fotografie de Crăciun, Elena Vesnina (35 de ani) a apărut alături de soțul ei, omul de afaceri Pavel Tabuntsov, cu care s-a căsătorit în 2015, și de fetița lor, Elizaveta care s-a născut la 19 noiembrie 2018.

elena vesnina mireasa nunta
Elena Vesnina danseaza cu sotul ei, Pavel

Vesnina, are are în palmares titlurile de dublu e la Roland Garros 2013, US Open 2014, Wimbledon 2017 și pe cel de dublu mixt de la Australian Open 2016, a revenit în activitate în 2021. Și nu a făcut-o deloc rău, fiind finalistă de dublu la Wimbledon și vicecampioană olimpică la dublu mixt, la Tokyo.

Elena Vesnina, alături de soțul ei și de fetița lor, de Crăciun
Elena Vesnina, alături de soțul ei și de fetița lor, de Crăciun
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top