SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis: România și-a aflat adversara în barajul de calificare la turneul final. Misiunea pare imposibilă

Cupa Davis: România și-a aflat adversara în barajul de calificare la turneul final. Misiunea pare imposibilă

Echipa de Cupa Davis a României înaintea meciului cu Peru

România și-a aflat adversara din barajul de calificare în turneul final al Cupei Davis. Cum aceasta este Spania, misiunea pare imposibilă.
Tragerea la sorția a barajelor ne-a adus unul dintre cei mai dificili adversari posibili: ocupanta locului 3 în ierarhia mondială, Spania. Meciurile vor avea loc în deplasare, în zilele de 4 și 5 martie 2022 și trebuie să fim corecți să spunem că misiunea nu doar că pare, dar și este imposibilă. În tenis e greu să se schimbe ierarhiile peste noapte, iar realitatea cruntă este că Spania are, în acest moment, nu mai puțin de 15 jucători mai bine clasați decât liderul echipei noastre, Marius Copil, care acum ocupă locul 276.

Evident, Rafael Nadal nu va fi prezent la acest meci, probabil nici jucătorii de Top 20 Roberto Bautista Agut sau Pablo Carreno Busta, dar un Carlos Alcaraz (32 ATP), Albert Ramos-Vinolas (45 ATP) sau Alejandro Davidovich Fokina (50 ATP) ar putea juca, măcar pentru a căpăta experiență în această competiție.

Chiar și dacă spaniolii se vor prezenta cu echipa – mai slabă – cu care au jucat în turneul final al Cupei Davis, unde nu au trecut de grupe, situația se anunță la fel de neplăcută. La turneul final, ibericii, care sunt conduși de Sergi Bruguera. au jucat în componența: Carreno Busta, Ramos-Vinolas, Pedro Martinez (60 ATP), Feliciano Lopez (107 ATP) şi Marcel Granolers (314 ATP).

Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top