SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Mihaela Buzărnescu a petrecut Revelionul la schi, cu iubitul și cu familia lui

FOTO: Mihaela Buzărnescu a petrecut Revelionul la schi, cu iubitul și cu familia lui

Mihaela Buzărnescu, alături de iubitui ei, Marco Dulca, și de familia acestuia, la schi de Revelion

Mihaela Buzărnescu este îndrăgostită până peste cap și nu vrea să rateze nici o secundă pe care ar putea-o petrece împreună cu iubitul ei, fotbalistul Marco Dulca.
Spre deosebire de celelalte tenismene din Top 200 mondial, care se pregătesc intens de debutul noului sezon, Mihaela Buzărnescu, ocupanta locului 122 în lume, a ales o altă strategie: aceea de a-și lua vacanță atunci când are și iubitul său zile libere. Cum Marco Dulca e fotbalist, zilele lui de vacanță au început în jur de 20 decembrie, când Chindia, echipa lui, a disputat ultimul meci din Liga 1, și va ține până luni, 3 ianuarie, atunci când echipa lui se va reuni la Aninoasa.

Astfel, după ce au petrecut Crăciunul în Maldive, cei doi au fost de Revelion în Ucraina, în stațiunea Bukovel, unde au și schiat, dând dovadă de curaj, pentru că schiul este, de regulă, unul din sporturile interzise sportivilor de performanță. De altfel, la cluburile mari fotbaliștii, voleibaliștii, baschetbaliștii sau ce sportivi doriți dumneavoastră au schiul pe lista interzisă prin contract. Dar totul e bine când se termină cu bine.

Mihaela Buzărnescu, alături de iubitui ei, Marco Dulca, și de familia acestuia, la schi de Revelion
Mihaela Buzărnescu, alături de iubitui ei, Marco Dulca, și de familia acestuia, la schi de Revelion

Mihaela și Dulca nu au fost singuri, ci împreună cu familia lui Dulca – tatăl lui e fostul internațional Cristi Dulca -, semn că tenismena deja s-a integrat în familia iubitului său.

Mihaela Buzărnescu, alături de iubitul ei, Marco Dulca, la Bukovel de Revelion
Mihaela Buzărnescu, alături de iubitul ei, Marco Dulca, la Bukovel de Revelion
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top