SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Novak Djokovic poate juca la Australian Open. Anularea vizei a fost suspendată

Novak Djokovic poate juca la Australian Open. Anularea vizei a fost suspendată

Novak Djokovic

Victorie pentru Novak Djokovic în instanță, care i-a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în Australia. As
Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Drept urmare, lui i se va returna paşaportul și va fi eliberat imediat din centrul pentru imigranți.

Liderul ATP a urmărit procedurile legale dintr-un alt hotel din Melbourne față de cel în care a fost plasat după anularea vizei. În vârstă de 34 de ani, Djokovic s-a trezit cu viza anulată la sosirea pe aeroportul din Melbourne, deși primise asigurări și chiar o acceptare oficială de intrare în țară pentru a participa la Australian Open din partea guvernului statului în care se dispută turneul. Numai că, nefiind vaccinat, reprezentanții guvernului australian au decis să-i anuleze viza, ei având o putere de decizie mai mare decât guvernele locale, desigur. Drept urmare, liderul ATP a căzut la mijloc în lupta dintre partidele politice din Australia. Așa cum era normal, a făcut apel, a băgat la dosar și câteva minciuni balcanice cum ar fi aducerea cu acte care dovedeau infectarea cu covid din 16 decembrie și, deci, intrarea în carantină, în timp ce poze oficiale ale federației sârbe de tenis demonstrau că el pe 17 decembrie premia fără probleme copii la Belgrad, și a avut câștig de cauză.

Acum, Djokovic își poate apăra titlul la Australian Open, acolo unde a cucerit de 9 ori trofeul, însă după părerea mea va fi o adevărată minune să se refacă psihic în timp util după tot acest scandal, care nu e exclus să continue și prin unele manifestări de dezaprobare din tribune în timpul turneului care va începe la 17 ianuarie. Nu trebuie uitat că locuitorii din majoritatea orașelor australiene au fost ținuți în carantină peste 250 de zile și e posibil ca frustrarea acumulată să fie foarte mare și să fie revărsată asupra celor care au încercat și reușit să fenteze regulile guvernului federal.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top