SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep, după calificarea în optimi la Australian Open: ”Simt că am jucat grozav. Sunt foarte mulțumită”

Simona Halep, după calificarea în optimi la Australian Open: ”Simt că am jucat grozav. Sunt foarte mulțumită”

Simona Halep s-a calificat în turul secund la Australian Open 2022

Simona Halep s-a calificat fără emoții în optimile de finală de la Australian Open, iar la interviul de după meci era foarte fericită.
După ce a învins-o cu scorul de 6-2, 6-1, pe Danka Kovinic în turul trei de la Australian Open, Simona Halep a declarat: “Mă simt grozav să pot juca din nou în turul al patrulea. Întotdeauna mi-a plăcut să joc în Australia, poate de aceea fac jocuri bune. În faţa unei asemenea asistenţe e întotdeauna o plăcere, vă mulţumesc tuturor că staţi în această căldură, deoarce este super-cald astăzi. Simt că am jucat grozav, ea a fost un pic obosită, a avut un meci greu înainte de cel cu mine. E întotdeauna o provocare să intri pe acest teren şi să dai ce ai mai bun, sunt foarte mulţumită de modul în care am jucat şi abia aştept următorul meci. Azi, nu s-a văzut că sunt relaxată, dar mă simt bine, simt că sunt mai încrezătoare deoarece anul trecut a fost unul greu şi acum doar mă bucur de tenis, sunt sănătoasă, deci este un lucru bun să vin aici şi să încerc să dau ce am mai bun. De fapt, lucrul cel mai important este să încerci să dai cei ai mai bun. Trebuie să mă concentrez doar pe meciul pe care urmează să-l joc”, a declarat după meci jucătoarea noastră.
Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.


Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top