SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Sorana Cîrstea, în semifinale la Miami. Când are loc meciul

Sorana Cîrstea, în semifinale la Miami. Când are loc meciul

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea scrie istorie la Miami, acolo unde a reușit să se califice în premieră în semifinale. Dar dincolo de performanț excepțională rămâne victoria obținută în fața cele de-a doua jucătoare a lumii, Aryna Sabalenka, în sferturi. În semifinale va juca împotriva Petrei Kvitova, vineri seară, la ora 22.00 (în direct la DigiSport 2).
Sorana Cîrstea este jucătoarea momentului în WTA. Calificarea ei în semifinalele de la Miami fără să piardă un set, deși le-a întâlnit pe parcurs pe Caroline Garcia (5 WTA, turul 2) sau pe Aryna Sabalenka (2 WTA, sferturi), a făcut ca toată atenția presei să se concentreze asupra ei. Mai ales că succesul cu belarusa, de miercuri seară, a fost unul clar, meciul încheindu-se cu 6-4, 6-4. Cu punctele asigurate pentru prezența în semifinale, Sorana a ajuns pe locul 41 în clasamentul live, cu peste 30 de locuri mai sus decât clasarea ei de la începutul turneului. După cum avea să declare pentru Digi Sport, după meci, Sorana a respectat întocmai tactica decisă împreună cu noul ei antrenor, Thomas Johansson: ”A fost foarte important începutul puternic. Știam că dacă nu încep bine, Aryna odată ce are un break sau un anumit avantaj, va fi greu de bătut. La 4-3, după ce mi-am pierdut serviciul, a fost extrem de important să stau concentrată, să urmăresc planul de joc, să fiu agresivă în joc. Cred că acolo s-a jucat meciul”, a declarat ea reporterului Digi Sport prezent la Miami.

Pentru Sorana aceasta e prima prezență în semifinalele unui turneu WTA 1.000 – eșalonul imediat inferior competițiilor de Grand Slam – după 10 ani. Precedenta performanță similară a ei a fost în 2013, la Toronto, atunci când a disputat finala, pierdută în fața Serenei Williams. Pentru a ajunge și acum în ultimul act, Sorana va trebui să treacă diseară de cehoaica Petra Kvitova.
HAI CU MINE PE SUPERBET SUPERSOCIAL: De acum, mă puteți urmări și în Superbet SuperSocial. AICI găsiți link-ul care vă va duce în cea mai frumoasă comunitate a pariorilor. Puteți face schimb de informații, puteți să vă inspirați din biletele SuperAmbadasorilor – printre care sunt onorat să mă număr -, dar puteți deveni voi înșivă SuperInfluenceri. Totul, în Superbet SuperSocial, AICI.

Cadoul ideal pentru practicanții tenisului de toate vârstele este la un click distanță. Brățara Charm ”Love Tennis”, este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doartenis.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din Ro

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Leave a Reply

Top