SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Victoria Azarenka pare o uriaşă pe lângă Danii Minogue

FOTOGALERIE: Victoria Azarenka pare o uriaşă pe lângă Danii Minogue

Victoria Azarenka, un Guliver pe lânga Dannii Minogue

Prezenţa celor mai bune jucătoare de tenis din lume la Melbourne atrage ca un magnet vedetele din alte domenii. Fie că este vorba de cântăreţi celebri, fie că e vorba de artişti, fie că e vorba de sponsori, toţi vor să schimbe o vorbă şi mai ales să fie văzuţi alături de numele mari ale tenisului mondial.

Astfel că nimeni nu trebuie să fie mirat că belarusa Victoria Azarenka a fost vizitată de cântăreaţa australiană Danii Minogue, sora mult mai cunoscutei Kylie Minogue. Dannii a convins-o cu acest prilej pe Azarenka să îi poarte câteva din creaţiile vestimentare din linia de haine ce-i poartă numele.

Dacă prezenţa fotografilor şi a televiziunilor nu a surprins pe nimeni, căci în show-biz dacă nu apari măcar o dată pe săptămână în ziare sau la televiziuni nu exişti, a surprins, în schimb, diferenţa de înălţime dintre cele două. Azarenka, la cei 1,80 m ai săi, părea un adevărat Guliver în Tara Piticilor pe lângă Minogue, care nu poate avea, conform pozei “martor” de mai sus mai mult de 1,60 m.

Iată în continuare alte câteva fotografii publicate de site-ul footfault.net de la inedita întâlnire.

[slideshow]

Leave a Reply

Top