SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > INEDIT: Venus Williams a stabilit un record trăsnit!

INEDIT: Venus Williams a stabilit un record trăsnit!

Venus Williams a debutat cu o victorie la Australian Open 2011

Americanca Venus Williams a reuşit un record extrem de bizar. Ea a devenit prima jucătoare profesionistă care a disputat patru turnee de Grand Slam succesive, fără să joace  nici un alt turneu între ele!

Anul trecut, Venus a pierdut în faţa rusoaicei Nadia Petrova în turul al patrulea al Roland Garros-ului. Din cauza unei probleme a genunchiului, americanca nu a mai jucat deloc până la Wimbledon, unde a pierdut în sferturile de finală în faţa bulgăroaicei Tsvetana Pironkova, adversara de miercuri a Monicăi Niculescu în turul secund la Australian Open.

Problemele la genunchi au recidivat pentru Venus, care a fost nevoită să absenteze de la toate întrecerile până la US Open. La New York a pierdut în semifinale în faţa viitoarei campioane, Kim Clijsters.

Cea mai în vârstă dintre surorile Williams a lipsit apoi de la toate turneele disputate până la finalul anului, tot din cauza unei accidentări la genunchi. Totuşi, a terminat anul 2010 pe locul 5 în lume, prima ei clasare în Top 5 mondial la finalul anului din 2002 încoace.

Anul acesta, până la Australian Open, Venus a jucat doar două meciuri demonstrative, la Hong Kong, pierzându-le pe amândouă. Dar nu a mai concurat în nici o competiţie oficială WTA de la US Open 2010!

One thought on “INEDIT: Venus Williams a stabilit un record trăsnit!

Leave a Reply

Top