SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Şapte români în întrecerile de dublu la Australian Open 2011. Tablourile complete de dublu

Şapte români în întrecerile de dublu la Australian Open 2011. Tablourile complete de dublu

România va fi reprezentată de 7 jucători şi jucătoare în întrecerile de dublu masculin respectiv feminin.

La feminin, avem cinci reprezentante, patru dintre ele poziţionate în prima jumătate a tabloului.  Monica Niculescu şi chinezoaica Zi Yan, semifinaliste anul acesta la Brisbane, par a avea cel mai bun culoar spre fazele finale, urmînd să joace cu principalele favorite, cuplul argentiniano-italian Gisela Dulko – Flavia Pennetta abia în semifinale. Tot în partea superioară a tabloului se mai află Edina Gallovits-Hall, care face pereche cu franţuzoaica Alize Cornet, Alexandra Dulgheru, care face cuplu cu Magdalena Rybarikova (Slovacia) şi Sorana Cîrstea, care va juca alături de cehoaica Lucie Safarova.

Ultima reprezentantă a României în întrecerea de dublu este Simona Halep, care face pereche cu cea mai controversată jucătoare din circuit, belgianca prinsă dopată anul trecut, dar nesuspendată, Yannina Wickmayer.

AICI VEDEŢI TABLOUL COMPLET LA DUBLU FEMININ

La masculin, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au fost desemnaţi cap de serie numărul 11. Chiar dacă tabloul de dublu masculin este mult mai puternic decât la feminin, forţele echipelor fiind extrem de echilibrate, Tecău şi partenerul său se pot considera norocoşi pentru că nu au căzut pe aceeaşi parte de tablou cu cel mai de succes cuplu dion istoria tenisului masculin profesionist, fraţii gemeni Bryan, cu care s-ar putea întâlni doar în cazul unei multdorite finale. Totul depinde, însă, de modul în care Lindstedt s-a recuperat după accidentarea de la coapsa piciorului stâng care i-a făcut pe cei doi să abandoneze în finala de dublu de la Brisbane, şi să se retragă săptămâna trecută de la Auckland, acolo unde erau principali favoriţi.

În fine, tot pe tabloul de dublu masculin se regăseşte şi Victor Hănescu, care pare să acorde o atenţie sporită în ultimul timp şi acestui gen de meciuri. El va face o pereche inedită, cu sud-africanul Kevin Anderson, pe care l-a învins săptămâna trecută în primul tur al turneului de la Auckland.

AICI VEDEŢI TABLOUL COMPLET LA DUBLU MASCULIN

Leave a Reply

Top