SUNTETI AICI
ACASA > Romani > ULTIMA ORĂ: România a fost învinsă de Olanda cu 3-0 în primul meci al Fed Cup!

ULTIMA ORĂ: România a fost învinsă de Olanda cu 3-0 în primul meci al Fed Cup!

Alexandra Dulgheru

România face ce face şi nu reuşeşte să se regăsească atunci când joacă în Cupa Federaţiei. În urmă cu câteva minute, Alexandra Dulgheru, cea mai bine clasată jucătoare a noastră (29 WTA) a fost spulberată cu 6-1, 6-3 de a 111-a jucătoare a lumii, Arantxa Rus! Cu o oră şi ceva mai devreme, Monica Niculescu (68 WTA) fusese învinsă cu 6-3, 6-1 Michaela Krajicek (150 WTA), care nu mai învinsese nici o jucătoare din Top 100 WTA de aproape un an de zile! În meciul de dublu, perechea olandeză Bertens/ Hogenkamp (compusă din două fete din afara Top 200) a învins cu 7-6, 3-6, 7-5 cuplul Alexandra Dulgheru/ Monica Niculescu.

AICI PUTEŢI VEDEA IMAGINI CU BAZA SPORTIVĂ DIN EILAT UNDE SE DISPUTĂ MECIURILE ROMÂNIEI

AICI PUTEŢI VEDEA IMAGINI DE LA PETRECEREA JUCĂTOARELOR DE LA FED CUP

România este obligată, pentru a mai spera la calificarea în play-off, să câştige cu 3-0 ambele partide care i-au mai rămas, cu Letonia şi cu Ungaria.

Culmea este că România era singura dintre toate formaţiile prezente la startul competiţiei găzduite la Eilat, în Israel, cu trei fete în prima sută mondială, deci era considerată marea favorită a întrecerii. Căpitanul nejucător Irina Spîrlea a folosit-o la simplu pe Monica Niculescu în detrimentul Soranei Cîrstea bazându-se în special pe poziţia din clasament a primeia – e cu aproape 30 de locuri mai sus decât Cîrstea şi pe moralul bun pe care îl avea aceasta după calificarea în turul al treilea la Australian Open. Este de aşteptat ca împotriva Letoniei – mâine, de la ora 17.00, să o vedea în teren pe Sorana. Tot azi, în grupa noastră, Letonia a fost învinsă de Ungaria (care este venită fără principala jucătoare, Agnes Szavai.

Leave a Reply

Top