SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > VIDEO, FOARTE HAIOS: Rafael Nadal şi actorul Kevin Spacey joacă ping-pong pe scenă la Laureus

VIDEO, FOARTE HAIOS: Rafael Nadal şi actorul Kevin Spacey joacă ping-pong pe scenă la Laureus

Rafael Nadal a jucat ping pong pe scenă cu Kevin Spacey

A fost dat publicităţii video-ul cu meciul inedit de ping pong pe care Rafael Nadal l-a jucat pe scena Premiilor Laureus în compania actorului american Kevin Spacey. Chiar dacă vi-l ofer la aproape patru zile de la desfăşurarea evenimentului, video-ul este extrem de haios, în special prin prestaţia lui Spacey. Urmăriţi imaginile şi îmi veţi da dreptate.

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE DE LA MECIUL DE TENIS DE MASĂ DINTRE RAFAEL NADAL ŞI KEVIN SPACEY

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Nieminen şi Stakovsky au jucat hochei pe un teren de tenis la Montreal

2 thoughts on “VIDEO, FOARTE HAIOS: Rafael Nadal şi actorul Kevin Spacey joacă ping-pong pe scenă la Laureus

    1. Va multumesc foarte mult pentru aprecieri si trebuie sa vi le intorc, pentru ca depuneti o activitate remarcabila pentru atragerea copiilor catre sport si pentru indrumarea lor.
      Eu sper ca prin ceea ce postez aici sa pot face oamenii sa inteleaga ca tenisul este un sport minunat din toate punctele de vedere dar ca si necesita foarte multe sacrificii. Si mai vreau sa le arat carcotasilor ca marii campioni, campionii adevarati nu sunt, cel putin in tenis, oameni cu aere, ci oameni foarte normali, care stiu sa glumeasca, stiu sa vorbeasca mereu cu presa sau cu fanii. Sunt modele intr-adevar de urmat.
      In plus, cred ca numai daca cei mici sau parintii lor vad cu proprii lor ochi prin ce sacrificii au trecut campionii pentru a ajunge acolo, cand vor vedea ca nici un campion nu s-a nascut pe primul loc si ca toti au pierdut in primii ani de tenis multe meciuri, cand vor vedea ca si marii campioni au avut momente de deruta, sau momente in care au facut prostii mai mari decat ei – pentru ca sunt oameni, nu roboti – atunci vor coborî din faţa computerului pe teren. Şi îsi vor aduce copiii la tenis in mod constant, fara a mai pune atata presiune pe ei. Ii vor lasa pur si simplu sa joace pentru ca in primul rand asta inseamna sanatate. Apoi vise.

Leave a Reply

Top