SUNTETI AICI
ACASA > Istoria tenisului pe zile > 31 martie în istoria tenisului: În 2008, nervos, Mihail Iujnîi îşi sparge capul cu racheta!

31 martie în istoria tenisului: În 2008, nervos, Mihail Iujnîi îşi sparge capul cu racheta!

Mihail Iujnîi şi-a spart capul de nervi

În urmă cu trei ani s-a petrecut unul dintre cele mai şocante momente din tenisul mondial. Supărat că a pierdut o minge, rusul Mihail Iujnîi şi-a dat cu racheta în cap până l-a spart! Imaginile, înfiorătoare, pot fi văzute mai jos. Tot în ultima zi din martie, dar în 1997, Martina Hingis reuşeşte să urce pentru prima dată pe primul loc în clasamentul mondial, acolo de unde va privi lumea tenisului în total 209 săptămâni. Vedeţi în continuare alte evenimente memorabile petrecute în ziua de 31 martie în tenisul mondial.

2008. Rusul Mihai Iujnîi devine vedetă internaţională negativă după ce, într-o criză de furie îşi dă cu racheta în cap până şi-l sparge. S-a întâmplat în setul al treilea al meciului cu Nicolas Almagro, din turul al treilea al turneului de la Key Biscayne, atunci când spaniolul conducea cu 5-4. Supărat că a pierdut o minge, rusul, clasat atunci pe locul 11 în clasamentul mondial, şi-a dat de trei ori cu racheta în cap până când sângele a început să şiroiască. Până la urmă, surprinzător, Iujnîi a învins cu scorul de 7-6 (4), 3-6, 7-6 (6).

MAI JOS VEDEŢI ÎNREGISTRAREA VIDEO A MOMENTULUI

Andre Agassi joc

2002. Andre Agassi (31 de ani) obţine a 700-a victorie a carierei, învingându-l pe tânărul de doar 20 de ani Roger Federer, cu scorul de 6-3, 6-3, 3-6, 6-4 în finala turneului de la Key Biscayne.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Interviu cu John Isner, eroul de la Wimbledon
Venus Williams antrenament Australian Open

2001. Într-una din cele mai tensionate finale feminine din istorie, Venus Williams salvează opt mingi de meci înainte de a câştiga al 16-lea titlu al carierei. Ea o învinge cu 4-6, 6-1, 7-6 (4) pe compatrioata ei, Jennifer Capriati, în finala turneului de la Key Biscayne. Williams câştigă partida abia la a patra minge de meci şi obţine a 18-a victorie consecutivă la acest turnee.

Martina Hingis

1997. Elveţianca Martina Hingis devine pentru prima dată lider mondial, poziţie pe care o va deţine 209 săptămâni de-a lungul carierei.

Pete Sampras şi Andre Agassi

1995. Pentru a doua oară în istoria Cupei Davis, primii doi jucători ai lumii joacă în aceeaşi echipă. Pete Sampras (nr. 1 ATP) şi Andre Agassi (nr. 2 ATP) evoluează împotriva Italiei, la Palermo şi ambii îşi câştigă meciurile: Agassi îl învinge cu 6-4, 6-ş4, 6-1 pe Andrea Gaudenzi, iar Sampras îl bate cu 7-6, 6-3, 6-0 pe Renzo Furlan.

1973. Billie Jean King îi întrerupe lui Margaret Court seria incredibilă de 57 de meciuri fără înfrângere, învingând-o cu 6-7, 7-6, 6-3 în semifinalele de la Indianapolis.

Leave a Reply

Top