SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Antrenorul Argentinei de Cupa Davis e categoric: “România pierde cu 5-0”

Antrenorul Argentinei de Cupa Davis e categoric: “România pierde cu 5-0”

Echipa Argentinei pentru meciul cu Argentina

Conferinţa de presă a echipei de Cupa Davis a Argentinei, ţinută astăzi, la Buenos Aires, a scos la iveală optimismul nedisimulat al sud-americanilor privind calificarea în turul doi al Grupei Mondiale. Căpitanul nejucător al argentinienilor, Tito Vasquez, a fost chiar categoric: “Respect România ca adversar, dar noi suntem favoriţi, avem avantajul valorii, al terenului propriu şi al publicului, aşa că eu cred că Argentina are capacitatea de a câştiga cu 5-0!”.

AICI VEDEŢI UN VIDEO DE LA ANTRENAMENTUL ECHIPEI ROMÂNIEI

Apoi, Vasquez, care este de ani buni în circuitul profesionist, a analizat echipa noastră: “Hănescu este un jucător bun, nu excelent cu este Nalbandian, dar ştie jocul. Dublul din România merită, de asemenea, atenţie, Horia tecău este un specialist al dublului şi vine aici cu multă încredere după victoria cu Acapulco de la finalul săptămânii trecute”, a spus Vasquez.

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE CU JUCĂTORII NOŞTRI LA ANTRENAMENT ÎN ARGENTINA

În ceea ce priveşte echipa argentiniană, încă nu se ştie dacă David Nalbandian va putea juca în ambele meciuri de simplu, iar Juan Ignacio Chela are nişte probleme la muşchii adductori ai piciorului drept. “În Cupa Davis se joacă meciuri de câte cinci seturi şi de aceea forma fizică are o importanţă foarte mare. Chela a început să se antreneze normal, iar Nalbandian evoluează din bine în mai bine în fiecare zi. Sper ca amândoi să fie refăcuţi până la tragerea la sorţi de joi”, a mai spus căpitanul nejucător al formaţiei argentiniene. Conform ultimelor ştiri, Vasquez va miza în meciurile de simplu pe Nalbandian şi Monaco, iar la dublu pe cuplul Scwank/ Chela.

Leave a Reply

Top