SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea joacă finalele calificărilor la Indian Wells. Alte trei românce le aşteaptă pe tabloul principal

Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea joacă finalele calificărilor la Indian Wells. Alte trei românce le aşteaptă pe tabloul principal

Sorana Cîrstea

Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au ajuns în turul secund al tabloului de calificări de la Indian Wells. Niculescu, cap de serie numărul 2, a învins-o cu 6-2, 6-3 pe ucraineanca Lesia Tsurenko, în timp ce Sorana, a 12-a favorită, şi-a învins una din prietenele din circuit, germanca Sabine Lisitcki, cu 4-6, 7-6 (2), 6-2.

În turul secund, care la Indian Wells este şi decisiv pentru calificarea pe tabloul principal, Monica (65 WTA) va juca împotriva nemţoaicei Kathrin Woerle (148 WTA), pe care a învins-o lejer în singura întâlnire directă, în 2008, la Zurich. Sorana (91 WTA) va juca pentru califiarea pe tabloul principal cu portoricana Monica Puig (429 WTA), o jucătoare în vârstă de 18 ani care a intrat pe tablou cu un wild-card.

AICI AVEŢI TABLOUL DE CALIFICĂRI AL TURNEULUI FEMININ DE LA INDIAN WELLS DUPĂ PRIMUL TUR

Dacă se vor respecta calculele hârtiei, atunci România va fi reprezentată de cinci jucătoare pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, acolo unde Alexandra Dulgheru, Simona Halep şi Edina Gallovits-Hall şi-au aflat deja adversarele.

Edina Gallovits (nr. 101 WTA) va juca împotriva americancei Coco Vandeweghe (92 WTA), beneficiară a unui wild-card. Va fi prima întâlnire dintre cele două. În cazul unei victorii, Edina va juca în turul secund cu a şasea favorită, sârboaica Jelena Jankovic, deţinătoarea trofeului.

Simona Halep va juca în primul tur cu o jucătoare venită din calificări, un succes punând-o faţă în faţă cu a 28-a favorită, Maria Jose Martinez Sanchez, din Spania. În turul trei, ar urma marea confruntare cu liderul mondial, Caroline Wozniacki.

În fine, Alexandra Dulgheru, desemnată cap de serie numărul 27, este deja califiată în turul secund, acolo unde va juca sigur cu o jucătoare venită din calificări. După care, în turul trei, ar urma un meci şoc, cu finalista ultimei ediţii a Australian Open, chinezoaica Li Na.

AICI PUTEŢI VEDEA TABLOUL PRINCIPAL AL CONCURSULUI FEMININ DE LA INDIAN WELLS

3 thoughts on “Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea joacă finalele calificărilor la Indian Wells. Alte trei românce le aşteaptă pe tabloul principal

Leave a Reply

Top