SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Elena Bogdan > Zi plină astăzi pentru români. Opt jucători şi jucătoare evoluează în turneele ATP şi WTA

Zi plină astăzi pentru români. Opt jucători şi jucătoare evoluează în turneele ATP şi WTA

Victor Crivoi

Ne aşteaptă o zi plină astăzi. Şase jucătoare şi doi jucători vor evolua astăzi la tuneele de la Roland Garros, Bruxelles şi Nisa.

La Roland Garros, în calificări, astăzi vor juca şase români. Cinci fete: Alexandra Cadanţu, Mădălina Gojnea, Raluca Olaru, Liana Ungur şi Elena Bogdan şi un băiat, Victor Crivoi. Acesta îl va Întîlni pe luxemburghezul Gilles Muller, în turul secund al calificărilor. ADVERSARELE ROMÂNCELOR LE PUTEŢI AFLA AICI.Ceilalţi doi români calificaţi în turul secund al calificărilor de la Paris, Marius Copil şi Adrian Ungur, vor juca mâine.

La Bruxelles, Alexandra Dulgheru (28 WTA) o va întâlni în optimile de finală pe cehoaica Klara Zakopalova, a 33-a jucătoare a lumii. Aceasta s-a impus în singura lor întâlnire directă, la Doha, pe hard, la începutul anului.

În fine, la Nisa, Victor Hănescu se află în cea mai ciudată situaţie a carierei. El trebuia să joace în optimi cu Andy Roddick, dar americanul s-a retras aseară. Dar, cum Roddick era direct calificat în turul secund, locul lui pe tablou va fi luat de un lucky loser, adica cel mai bine clasat jucător care a pierdut în calificări. Problema e că toţi cei mai bine clasaţi jucători învinşi în calificări sunt deja la Roland Garros, unde încearcă să ajungă pe tabloul principal. Deci până la această oră, nimeni nu ştie, nici măcar organizatorii, cu cine va juca Hănescu!

PÂNĂ ATUNCI, HĂNESCU ACORDĂ INTERVIURI ÎN FRANŢA. AICI VEDEŢI UN VIDEO HAIOS CU ROMÂNUL

Leave a Reply

Top