SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Li Na, prima locuitoare a Chinei devenită ambasadoare Mercedes

FOTOGALERIE: Li Na, prima locuitoare a Chinei devenită ambasadoare Mercedes

Li Na la semnarea parteneriatului cu Mercedes

Li Na, prima chinezoaică învingătoare într-un turneu de Grand Slam, a mai realizat o premieră, chiar cu o zi înaintea startului Wimbledonului. A devenit ambasadoare Mercedes, devenind primul locuitor al Chieni care a semnat un astfel de contract cu producătorul german. Ea este a doua reprezentantă a tenisului care are o asememenea înţelegere cu Mercedes, după elveţianul Roger Federer. Conform unor surse, contractul se întinde pe 3 ani şi Li Na va câştiga în jur de 1,5 milioane de dolari pe an!

Pentru Li Na, acest an s-a dovedit a fi extrem de prolific nu doar în planul performanţelor sportive, ci şi al celor financiare. Finala de la Australian Open, disputată în ianuarie, i-a adus pe loc un contract cu Rolex (VEDEŢI AICI IMAGINI DE LA SEMNARE) şi unul cu producătorul de îngheţată Haagen Daz (VEDEŢI AICI IMAGINI DIN RECLAMĂ). Evident, rolul jucătoarei este acela de a promova respectivele branduri pe piaţa asiatică.

Vedeţi în continuare imagini de la semnarea contractului cu Mercedes, acolo unde a fost prezent şi Roger Federer. Sursa foto: actutennis.fr

[slideshow]

Leave a Reply

Top