SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea a sărit 732 de locuri în clasamentul mondial de dublu!

Florin Mergea a sărit 732 de locuri în clasamentul mondial de dublu!

Florin Mergea şi Victor Anagnastopol

Victoria obţinută în proba de dublu a challenger-ului de 30.000 de euro de la Braşov le-a adus lui Florin Mergea şi partenerului său, Victor Anagnastopol, punctele necesare efectuării unor salturi excepţionale în clasamentul mondial.

Astfel, Victor a sărit 285 de locuri în ierarhia mondială, unde ocupă acum poziţia 328, în timp ce Mergea a urcat nu mai puţin de 732 de poziţii în clasament, UN ADEVĂRAT RECORD! Astfel, el a ajuns acum al patrulea jucător de dublu al României după doar 6 turnee disputate după revenire, conform ierarhiei mondiale, unde ocupă acum locul 439!

Cel mai bine clasat jucător român de dublu rămâne Horia Tecău, care a căzut două poziţii, până pe 13. El este urmat în ierarhie de Victor Hănescu, care a picat 15 poziţii, până pe 110.

AICI VEDEŢI POZIŢIONAREA JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE DUBLU LA 12 SEPTEMBRIE 2011

În ierarhia perechilor, cuplul Horia Tecău/ Robert Lindstedt rămâne în cărţi pentru Turneul Campionilor. Cei doi se află pe poziţia a şasea, pe care şi-ar consolida-o dacă ar câştiga titlul săptămâna viitoare, la Bucureşti.

AICI VEDEŢI CLASAMENTUL MONDIAL AL PERECHILOR LA 12 SEPTEMBRIE 2011

În clasamentul mondial de simplu, Victor Hănescu se menţine cel mai bine clasat jucător român. El ocupă locul 78, în cădere 6 locuri fată de acum două săptămâni. Al doilea român din ierarhie e Adrian Ungur, care se apropie de Top 100. El ocupă acum locul 112 în lume, după un salt de 7 locuri. Victor Crivoi este pe locul 209 – în urcare 7 locuri, iar Marius Copil pe 231 (în urcare tot 7 locuri).

AICI VEDEŢI POZIŢIONAREA JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE SIMPLU LA 12 SEPTEMBRIE 2011

AICI VEDEŢI CLASAMENTUL PRIMILOR 100 DE JUCĂTORI DIN LUME LA 12 SEPTEMBRIE 2011

One thought on “Florin Mergea a sărit 732 de locuri în clasamentul mondial de dublu!

  1. Pingback: Homepage

Leave a Reply

Top