SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Rafael Nadal a ajuns deja la Cordoba, la doar 15 ore de la terminarea finalei US Open!

FOTO: Rafael Nadal a ajuns deja la Cordoba, la doar 15 ore de la terminarea finalei US Open!

Rafel Nadal a ajuns la Cordoba!

Rafael Nadal nu stă pe gânduri când e vorba să joace pentru ţara sa. Imediat după terminarea conferinţei de presă de după finala pierdută la US Open în faţa lui Novak Djokovic, el s-a suit în avionul particular pus la dispoziţie de Federaţia Spaniolă de Tenis, care l-a transportat direct la Cordoba, localitatea care va găzui meciul cu Franţa, din semifinalele Gruipei Mondiale a Cupei Davis. “Dacă nu era vorba de ţara mea, nu aş fi făcut niciodată un asemenea efort”, a declarat Rafa ziariştilor spanioli. El a ajuns în Spania la mai puţin de 15 ore de la terminarea finalei!

Pentru ca avionul să poată ateriza direct la Cordoba, Federaţia Spaniolă de Tenis a obţinut o derogare specială din partea Ministerului de Externe spaniol, căci aeroportul din Cordoba nu are vamă! Iar Rafa şi echipa sa veneau direct de la New York, dintr-o ţară care nu aparţine Uniunii Europene, în mod evident.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Campioanele din Cupa Federaţiei au facut un pictorial în Cehia

Leave a Reply

Top